Alapterület:
35 - 122 m2
Ár:
72 - 231.5 M Ft
Szobák:
1 - 5 szoba
Átadás várható időpontja:
2023. II. negyedév
Regisztrációs szám:
P4453
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

MOST KIVÁLÓ LEHETŐSÉGGEL!
Március 30-ig, a következő három vásárlónak, 10%-os kedvezménnyel lehet új balatoni lakása!!*
KÖLTÖZZÖN AKÁR MÁR HOLNAP!
Balatonfölvár az egyik népszerű város a Balaton déli partján!
Már a XIX. század végén is szívesen választották a hazai arisztokrácia tagjai nyári rezidenciájuk felépítésére a Széchenyi család birtokából felparcellázott telkeket, így alakult ki a csodálatos part menti villasor, a mai Kvassay sétány mellett.
A település nyugodt, elegáns hangulata, az M7 autópályán való könnyű megközelíthetősége, és a közel 3 kilométernyi partszakaszon elnyúló, lassan mélyülő vizű strandjai miatt ma is népszerű.
Balatonföldvár a vitorlássport elismert hazai fellegvára. Itt található a déli part legnagyobb kikötője, mely nagyszerű bázist biztosít a vitorlázás szerelmeseinek. A város minden korosztály, minden igényét kiszolgálja. Magasparti panoráma, levendulás farm, kisállat simogató és teknős kert, kiváló éttermek, jó borok és kiváló infrastruktúra jellemzi Földvárt.

A Mistral Residence a Balaton partján egyedülálló –több, mint egy kilométeres-, védett platánsorral szegélyezett Kvassay sétány közvetlen közelében kínál 56 új építésű luxuslakást a minőségi életstílus kedvelőinek. A változatos alaprajzú lakások között megtalálhatják új otthonukat a nyugodt környezetet preferáló családok, és azok is, akik az ingatlanvásárlással magas hozamot biztosító befektetést keresnek.
A társasház lakásaihoz impozáns méretű teraszok, a földszinti lakásokhoz pedig saját kertrész is tartozik.
Már csak 11 db, 70 és 122m2 közötti új és üres lakást és 6 db rövidtávú üzemeltetésre is alkalmas, teljes körűen, és igényesen bútorozott, felszerelt stúdió lakást kínálunk megvásárlásra.
Választható még földszinti kertkapcsolatos és felső emeleti, nagyméretű terasszal és kültéri jakuzzival is felszerelt penthouse lakás.
A társasház hatalmas parkosított kertjében, kültéri medence biztosítja a lakók kellemes kikapcsolódását. A modern, energiatakarékos hőszivattyús fűtés- és hűtésrendszerrel, valamint igényes gépészettel felszerelt lakások minden mai elvárásnak megfelelnek.
A Mistral Residence nem csak nyáron használható nyaralót kínál, hanem magas színvonalú, jól szigetelt, téglafalakkal, minőségi burkolatokkal és szaniterekkel rendelkező otthonokat is, ahová büszkén hívhatja vendégségbe barátait, üzletfeleit.

Hat darab lakáshoz tartozik felszíni gépkocsibeálló is, melynek ára 4,9 M Ft, megvásárlásuk kötelező. A további lakásokhoz teremgarázshely vásárolható. A bútorozott stúdió lakásokhoz gépkocsibeállót sajnos már nem tudunk biztosítani. Tároló (3-5m2) minden lakáshoz vásárolható.


Várjuk megtisztelő érdeklődését!

*a jelenlegi feltüntetett árak, az akciós árak!

> Térkép mutatása
Érdeklődöm