Villapark Boglár Balatonboglár, Kodály Zoltán utca 53-54

Alapterület:
49 - 90 m2
Ár:
110 - 195 M Ft
Szobák:
1 - 3 szoba
Átadás várható időpontja:
2023. III. negyedév
Regisztrációs szám:
168
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás


Villapark a balatonboglári platánsoron

A Villapark Balatonboglár talán legszebb és legemblematikusabb részén, a platánsoron kap helyet. Az ősfás liget igazán természetközeli élménnyé varázsolja az itt tartózkodást. Az ingatlan fürdőzésre kiválóan alkalmas helyszín, hiszen saját, zárt partszakasszal rendelkezik, valamint egy 60m2 vízfelületű medence is található a lakóépületek tövében. Tágas, ligetes zárt udvar egyaránt nyújtja a balatoni strandok érzetét, de magában foglalja az otthon közelségének nyugalmát is.

A lakópark két különálló, többlakásos épületből áll. Egyikük az 1900-as évek elején épült, klasszikus balatoni villa. A villa védett utcai homlokzattal rendelkezik, a kibővítést követően 8 lakás kerül benne kialakításra. A második épület modern, újépítésű társasház, mely külső tervezését tekintve harmonizál a gyönyörű, villaépülettel. A társasházban 17 lakás található, legtöbbjük Balatonra néző örökpanorámával.

Lakásaink 41m2-től 111m2-es méretig elérhetők, fogyasztás szempontjából A+ energetikai besorolással rendelkeznek.
A napelemes áramellátásnak köszönhetően télen-nyáron alacsony szinten tartható a lakások rezsiköltsége, amely a következő évek során egyedülálló előny lesz.

Minden lakáshoz vásárolható privát parkolóhely az ingatlan területén.
Minden lakásunkhoz tartozik erkély, legtöbbjük lélegzetelállító örökpanorámával a Balatonra. Kiváló választás állandó lakóhelyként is, hiszen a nyári pezsgés után a téli időszak nyugalma is átélhető.

Keszthely, Kaposvár és Siófok is elérhető távolságban fekszenek, ahol kitűnő éttermek és kulturális programok látogatására is lehetőség nyílik.
A településtől délre a dombok között kiváló túraútvonalak találhatók, de a panoráma szerelmeseinek helyben van a híres Xantus János Gömbkilátó.
Az ingatlanokat lokációjuk és felszereltségük befektetésként is kiváló választássá teszik.
A környék ingatlanjai korábban is népszerűek voltak és a legmagasabb árkategóriába tartoztak, de az utóbbi évek tendenciáját figyelve világosan látszik, hogy további, az átlag feletti áremelkedés várható.
A strandszezon lezárultával is számtalan kikapcsolódási lehetőséget kínál a környék, Balatonboglárt vonzáskörzete alkalmassá teszi számtalan felejthetetlen élmény átélésére.
A Balatonboglári borvidék kitűnő borászatai találhatók itt, mint a Konyári Pincészet és a Garamvári Szőlőbirtok, de könnyen megközelíthető a kéthelyi Cristinus Borbirtok is.
Hévíz és Kehidakustány is elérhető egy óránál kevesebb autózással, ahol a termálfürdők télen is nyitva állnak.

> Térkép mutatása
Érdeklődöm