Alapterület:
63 - 133 m2
Ár:
99 - 246 M Ft
Szobák:
2 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2023. III. negyedév
Regisztrációs szám:
2644
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Közvetlen vízparti, privát partszakaszos Balatonboglári, lakóparki lakásokat és nyaralókat kínál a Siófoki Openhouse iroda eladásra!


• Teherhordó homlokzati falak: A külső teherhordó falak 30 cm vastag vázkerámia téglából + 15 cm hőszigetelés.

• Válaszfalak: A válaszfalak 10 cm vastag vázkerámia téglából. A villaépületben indokolt esetben gipszkarton válaszfal készül.

• A tető héjazata beton cserépfedés lesz.

• Nyílászárók: A külső nyílászárók az utcafronti felületeken-meglévő kialakítással megegyezően –homlokzati nyílászárók fa anyagúak, 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel, argongáz töltéssel. Az ablakok 2cm vastag kő párkánnyal, 2cm vastag könyöklővel készülnek. Az ablak- és ajtókilincsek eloxált színűek lesznek.

• Bádogos szerkezetek: Az épületek esővíz levezető rendszere, falszegélyek, színezett alumínium lemezből készülnek.

▪ Az erkélyek, teraszok csúszásmentes hidegburkolattal készülnek, nem választható a burkolat.

• Udvari burkolatok: Az udvarban 6 cm vastagságú, beton térkő készül. o Földszinti teraszok burkolata 6 cm vastagságú térkő , nem választható.

• Épületgépészet: ▪ Fűtés: Házközponti, az épület hőenergia termelését levegő-víz hőszivattyúk biztosítják. A használati melegvizet a hőszivattyúk állítják elő.

▪ Hidegvízellátás: A lakások önálló mérőn keresztül kapják a hidegvizet.

• Napelemes rendszer: Mind a két épület tetőfelületén készül napelemes hálózat, amik az épületek központi gépészetének energia ellátásába kerülnek bekötésre.


BALATONBOGLÁRON ELADÓ ÚJÉPÍTÉSŰ,PRIVÁT PARTSZAKASSZAL RENDELKEZŐ, MEDENCÉS LUXUS LAKÁSOK!

A település utolsó, vízparti utcájában épül fel ez a fantasztikus 2 különálló épületből álló többlakásos luxus társasház. Az első épület még az 1900-as években épült és mivel műemlék védelem alatt áll igy a homlokzati rész az eredeti jegyeket viseli majd magán. Ezen kívül egy teljes felújításon és a modern kor követelményeinek megfelelően lett újra gondolva. Itt 8 db lakás lesz kialakítva.

A második épület a közvetlen partszakasz mentén épül meg, ami már teljes egészében újépítésű, de hangulatában harmonizál a villaépülettel. A társasházban 16 lakás található, szinte kivétel nélkül Balatoni örökpanorámával. A két épület között helyezkedik el egy 60 m2 vízfelületű medence amely kiegészíti a zárt parti strandszakasz csodás élményét.

Tágas, parkosított, ligetes zárt udvar biztosítja számunkra a balatoni strandok érzetét és az otthon közelségének nyugalmát is.

A villaépület nyaralóként van bejegyezve aminek az ára 27%-os ÁFA tartalmú, így nagyszerű lehetőség céges befektetés szempontjából.

A teraszház lakásként bejegyzett igy ezesetben 5%-os ÁFA visszaigénylés lehetséges.

A lakások 31m2 - 110m2-es méretig elérhetők, fogyasztás szempontjából A+ energetikai besorolással rendelkeznek.
A napelemes áramellátásnak köszönhetően télen-nyáron alacsony szinten tartható a lakások rezsiköltsége, amely a következő évek során egyedülálló előny lesz.
Minden lakáshoz vásárolható privát parkolóhely az ingatlan területén belül ahol elektromos autók akkutöltése is megoldott lesz.

A kert teljeskörű gondozása és az ingatlanok gondozása a közös költségből lesz fedezve.

Akár csak nyaralónak, vagy állandó lakásra keresi otthonát, itt a Balaton közvetlen közelében megtalálta.

Érdeklődöm