Alapterület:
75 m2
Ár:
30 M Ft
Szobák:
3 szoba
Átadás várható időpontja:
2019. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
1946
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Biztonság és nyugalom Héviz mellett.


* 60 nm alapterület
* 250 nm kert
* 2 szoba 
* biztonsági szolgálat
* minőségi kivitelezésOPENHOUSE BALATONFÜRED INGATLANIRODA eladásra kínál Héviz mellett, Alsópáhokon, a Tófürdőtől mindössze 2 km-re fekvő zárt üdülőfaluban található apartmanokat. Az ingatlanok két lakásból állnak, lakásonként 60 nm alapterülettel.Minden apartman  2 szoba, nappali konyha, fürdőszoba konstrukcióban épült.

Az ingatlanhoz saját kocsibeálló,valamint 250 nm saját zöldterület tartozik. Közös költsége 10 ezer Ft,mely tartalmazza a szemétszállítást,a gondnoki szolgálatot,csúszásmentesítést, közvilágítást, biztosítást, biztonsági kapu működtetését.

Az apartmanok kulcsrakész állapotban kerülnek átadásra leendő tulajdonosok számára, az ár a konyhabútor, valamint a klima árát nem tartalmazza.

A képek egy már átadott,valamint egy épülő apartmanról készültek,amelynek a tulajdonosának igényeit szem előtt tartva  a kivitelező cég nagy gonddal, és hozzáértéssel ad át a leendő vevőnek.

10 db apartman még elérhető!

Mi levesszük az Ön válláról a terhet. Irodánkban kollégám díjmentes, bankfüggetlen hitelfinanszírozási tanáccsal segíti Önt. A bankoknál a hitel felvételéig Ön mellett, az Ön érdekeit szem előtt tartva igyekszik a legmegfelelőbb konstrukciót kiválasztani. Az iroda szolgáltatásai továbbá: ügyvédi tanácsadás, szerződéskötés. Energetikai tanúsítvány, biztosítás, értékbecslés elkészítésében szakértő kollégák közreműködése.

Érdeklődöm