Alapterület:
114 - 200 m2
Ár:
215.5 - 330.8 M Ft
Szobák:
4 - 5 szoba
Átadás várható időpontja:
2020. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
2211
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Szántód PARTMENTI utcájában épült fel ez a fantasztikus 2x4 lakásos LUXUS társasház. A földszinten 2-2 lakás található, melyek 102 négyzetméteresek, 24 négyzetméteres TERASSZAL és saját KERTKAPCSOLATTAL. Az emeleten 2-2 PENTHOUSE lakás helyezkedik el, melyek belső KÉTSZINTESEK. Ezekhez a lakásokhoz tartozik 150 négyzetméteres BALATONRA PANORÁMÁT nyújtó TERASZ is.


• A társasház PROFI Porotherm 30 N+F síkra csiszolt falazóelemekből készült, 10 cm-es grafitos hőszigeteléssel, MAPEI rendszergaranciával.
• Az ingatlan melegvíz-ellátását és fűtését, valamint mennyezeti hűtését a legkorszerűbb (megújuló energia) levegőszivattyús DAIKIN készülék biztosítja, UPONOR rendszergaranciával. Ez garancia az alacsony fenntartási költségekre.
• A nyílászárók magas minőségű ablakok, melyek hang és applikációval vezérelhető motoros redőnnyel ellátottak.
• A konyhabútorba a legmagasabb minőségű AEG gépek kerültek beépítésre: elektromos kerámia főzőlap, sütő, páraelszívó, mosogatógép, fagyasztós hűtőszekrény, mosógép, mikrohullámú sütő.
• A lakásban riasztórendszer előkészítése megtörtént.
• Minden lakás energiatakarékos „okos ház” – az Amazon Alexa központi vezérlőben fut össze minden szál. Ez irányítja, mintegy szíve a központi automatizálási rendszernek. A kívánt beállítási értékeket egész egyszerűen a könnyen kezelhető érintőképernyőn keresztül tudja megadni.


Szántód PARTMENTI utcájában épült fel ez a fantasztikus 2x4 lakásos LUXUS TÁRSASHÁZ. A földszinten 2-2 lakás található, melyek 102 négyzetméteresek, 24 négyzetméteres TERASSZAL és saját KERTKAPCSOLATTAL. Az emeleten 2-2 PENTHOUSE lakás helyezkedik el, melyek belső KÉTSZINTESEK. Ezekhez a lakásokhoz tartozik 150 négyzetméteres BALATONRA PANORÁMÁT nyújtó TERASZ is.

Az egyik társasház KULCSRAKÉSZ, KÖLTÖZHETŐ állapotban található, mely minden igényt kielégít. A teljes berendezés harmóniában áll egymással, legyen szó a színekről, anyagokról. A burkolat a padlón és a falfelületeken műgyanta, melynek a kopásállósága és a tisztántarthatósága kiemelkedő.

Felszíni GÉPKOCSIBEÁLLÓK 2.000.000 Ft/db és TÁROLÓ helyiségek 950.000 Ft/db áron vásárolhatók.

A lakás hangulatát, intimitását meghatározó elemeket belső építész segítségével választhatják ki igényük szerint. Az alábbi befejező elemek anyagköltségét és munkadíját a lakás vételára NEM tartalmazza.

Fürdőszoba burkolat, szaniterek, csaptelepek. Konnektorok, villanykapcsolók, lámpatestek, szpotok, ledek. Belső nyílászárók. Padló burkolatok.

Akár csak nyaralónak, vagy állandó lakásnak keresi otthonát, itt a Balaton mellett megtalálta!


Érdeklődöm