Alapterület:
116 m2
Ár:
89.3 M Ft
Szobák:
4 szoba
Átadás várható időpontja:
2023. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
2522
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Megvételre kínálunk Siófokon - a Balaton parttól és a városközponttól is gyalogosan mindössze 5 perc alatt elérhető - új építésű családi házakat. A mini lakópark 2400m2-es telken valósul meg, ahol kiemelkedő minőségű házak épülnek. Az ingatlanokhoz saját, körbekerített kert tartozik, ami az öt darab családi háznál eltérő méretű. A teraszos házakban korszerűen kialakított kertkapcsolatos tágas nappali, étkező, konyha, három teljes értékű hálószoba, két fürdőszoba, egy vendég WC és háztartási helység kerül kialakításra. A házak 75-80%-os készültségűek, 2023-as átadással vásárolható.


* A teraszos házakban korszerűen kialakított kertkapcsolatos tágas nappali, étkező, konyha, 3 teljes értékű hálószoba, 2 fürdőszoba, egy vendég WC és háztartási helység kerül kialakításra.
* Az épületek egy szintesek, nem alá pincézettek. Az épület szeglemezes tetővel készül, antracit színű betoncseréppel.
* A házak korszerű, minden igényt kielégítő hőszivattyús, minden helység padlófűtéssel és a szociális helységeken keresztül, átszellőztetéssel kombinálva rendkívül költséghatékony fenntartást biztosít, jelentős megtakarítást eredményezve a rezsi költségekben. A hálószobákban, nappaliban klíma kerül beépítésre központi kültéri egységgel. A hálószobák, illetve a nappali hőmérséklete az egyéni igények szerint külön termosztáttal állítható.
* Az energiaszolgáltatás H tarifás áramszolgáltatással történik, és a napelem előkészítésnek köszönhetően lehetőség nyílik további költségmegtakarításra.
* A házak több zónás riasztó rendszerrel lesznek felszerelve. Okos otthon kialakításunknak köszönhetően a hűtés-fűtés, a riasztó rendszer és a kamera rendszer is telefonról irányítható.
* A nyitott gépkocsi parkoló, -mely a vételár részét képezi - a ház mellett található, itt a későbbiekben igény szerint garázs is építhető.
* A saját, intim kertben igény szerint a teraszok mellett gyermekeknek játszótér, grillező vagy akár medence is kialakítható.
* A megadott ár 15 m2 burkolt teraszt is tartalmaz
* kertkapcsolatok 153-191 m2Akár állandó otthonként, akár nyaralóként használná az ingatlant, a legmodernebb elvárásoknak megfelelő megoldásokkal fog találkozni. A házak korszerű szigetelése, gépészete, mérete, felszereltsége, kivitelezése és helykialakítása minden mai igényt kielégít. Otthona a szenvedélyünk - Bízza ránk, tudjuk miről beszélünk! Amennyiben értékesítené ingatlanát, kérjen egyedi ajánlatot!

Érdeklődöm