Alapterület:
44 - 108 m2
Ár:
34.9 - 79.9 M Ft
Szobák:
2 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2024. I. negyedév
Regisztrációs szám:
2659
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Fedezze fel Pannonhalma exkluzív társasházát, éljen a világörökség részét képező, csodálatos Pannonhalmán! Ez a LEGÚJABB projekt, melyet eladásra kínálunk. A két épületre bontott lakóegység a TELEPÜLÉS fölé emelkedik, így a VÁROSi lét előnyeit egyesíti a ZÖLDÖVEZETi élet harmóniájával.

Összesen 24 különböző méretű lakás kerül kialakításra, így mindenki megtalálhatja AZ IGÉNYEINEK MEGFELELŐT. LEGYEN az egy kényelmes, 36 m2-es GARZONLAKÁS vagy egy tágas, 103 m2-es, NAPPALI + 4 HÁLÓSZOBÁS lakás. MINDEN lakás több irányba TÁJOLT, gyakran ERKÉLLYEL, TERASSZAL vagy saját használatú KERTRÉSSZEL rendelkezik a földszinten.

A gépkocsik PARKOLÁSA FEDETT BEÁLLÓN vagy ZÁRT UDVARI PARKOLÓban kerül megvalósításra, így biztosítva a KÉNYELMET és a BIZTONSÁGOT. A társasház MINŐSÉGI ANYAGOKBÓL épül, magas műszaki tartalommal.

Az épületek FŐFALAI 30 cm VASTAG, kerámia falazóanyagokból készülnek, 20 cm KÜLSŐ HŐSZIGETELŐRENDSZERREL és 10 cm vastag BELSŐ VÁLASZFALAKKAL. Az INTERNORM NYÍLÁSZÁRÓK kívül antracit, belül fehér színű, alumínium borítású, műanyag ablakok, 3 rétegű, hőszigetelő üvegezéssel.

A FŰTÉSről és a meleg vízről a társasház hőközpontjában elhelyezett gázkazánok gondoskodnak. A lakásokban a hőleadás padlófűtéssel történik. Emellett lakásonként egy darab hűtő-fűtő funkciós, hőszivattyús klíma berendezéshez alapszerelés biztosított.
A lakások emelt szintű fűtéskész tartalma:

- Lépcsőház burkolása és festése

- Lakások bejárati ajtóval és külső nyílászárókkal szerelve

- Nappaliban klíma alapszerelés kiépítése

- Víz, szennyvíz alapszerelés falból való kiállásokig

- Villamos hálózat (3 fázisra fűzve, 1 x 32 A-es órával)

- Kaputelefon, telefon, TV, internet alapszerelés

- Víz- és villanyóra felszerelése és beüzemelése

- Aljzatbetonozás gépi, simított Estrich betonnal

- Belső gépi vakolás, simított falakkal

- Mennyezet monolit vasbeton, glettelésre előkészítve

Érdeklődöm