Alapterület:
62 - 82 m2
Ár:
57 - 70 M Ft
Szobák:
3 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2024. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
P4242
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Kőszeg kertvárosi részében épülő könnyűszerkezetes családi házakat kínál az Otthon Centrum kedves ügyfeleinek megvételre.
AZ ÚJONNAN ÉPÜLŐ HÁZAK OSZTRÁK TECHNOLÓGIÁVAL, NATURÁLIS, ZÖLD IRÁNYZATNAK MEGFELELŐ ANYAGOKBÓL KÉSZÜLNEK:
- KIMAGASLÓ ENERGETIKAI ÉRTÉKKEL BÍRNAK, EZÁLTAL PASSZÍVHÁZ ÉRZETÉT ADJÁK
- NAGYON ALACSONY A REZSI KÖLTSÉGE!
A település jó infrastruktúrával rendelkezik, bölcsődék, óvodák, iskolák, házi- és szakorvosi rendelő, középiskola, különböző kereskedelmi- és vendéglátó, illetve sportlétesítmények szolgálják az itt élők kényelmét. Kőszeg egyetemi város. Szombathely 17 km-re, Bükfürdő 20 km-re illetve Sopron is egy óra autóút távolságra található. A környék híres gyönyörű természeti kincseiről, turistaútvonalak tucatjait járhatják be az itt élők, idelátogatók.
Az ingatlanok csendes, jól megközelíthető aszfaltos utcában, családi házas övezetben épülnek. Kialakításuk földszintes ikerház jellegű, garázzsal , önálló kerthasználattal rendelkeznek, alacsony rezsiköltségűek.
A ház szárított KVH (műszárított, gyalult) fagerenda-vázas, előregyártott nagy paneles (osztrák technológia) elemekből készül. A gyártó cég több mint 50 éves szakmai múlttal rendelkezik, Európa-szerte a legmodernebb és a mindenkori építési jogszabályoknak megfelelő házakat építenek. A kész házak maximális pontszámmal megállják helyüket akár a francia Riviérán, akár a svájci Alpokban, illetve több generáción át.
Rövid műszaki leírás:
bevasalt és vízszigeteléssel ellátott beton fogadószintre előre gyártott 12-es bordás falpanel a megadott magassággal és réteggel. Külső szigetelés 15 cm-es EPS hőszigetelő lemezzel.
Nyílászárók fehér, műanyag 3 rétegű hőszigetelt üveggel. Tető antracit Terran tetőcseréppel. Fűtés: elektromos padlófűtés.
Az ingatlanokban a meleg vizet villanybojler biztosítja. A telek összközműves.
Két lakóházat fedett, egyenként 17,5 nm-es garázs köti össze közös fallal.
Az árak nem tartalmazzák a napelemet, a konyhabútort, a konyhai gépészetet, teraszt, térkövezést, kerítést, kertépítést, de amennyiben igény van rá, természetesen tudjuk vállalni annak elkészítését.
A kulcsrakész hirdetési árban elektromos padlófűtés, fehér belső falfestés, fehér külső nyílászárókkal, fehér műanyag párkányokkal, villanybojlerrel szerepel.
Bármilyen színigény feláras, vagy fűtési rendszer módosítás is. (pl. hőszivattyú,inverteres klíma stb.)
Az ingatlanok 30% önrésztől foglalhatóak.
Bruttó ár, ami tartalmazza a telek + kulcsrakész ház + autó beálló: 49.990.000 Ft-tól !
Kőszeg határhoz való közelsége miatt ausztriai munkavállalóknak is alkalmas az ingatlan, illetve a jelenleg aktuális otthonteremtési támogatások mindegyike felhasználható a vásárláshoz:
Babaváró, CSOK, kedvezményes lakáshitelek új építésű ingatlanokra stb.

Érdeklődöm