Alapterület:
46 - 64 m2
Ár:
43.7 - 60.4 M Ft
Szobák:
2 szoba
Átadás várható időpontja:
2023. II. negyedév
Regisztrációs szám:
P4068
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Hajdúszoboszlón a nyüzsgő belvárostól pár percre, de mégis csendes helyen, új építésű lakások értékesítését kezdtük meg.
Az építkezés 2022 márciusában indul, a lakások várható átadási ideje:2023.06 hó
A társasházban 13 lakás és 14 db fedett gépkocsibeálló, illetve 1db üzlethelyiség kerül kialakításra.

A földszinten találhatók a lakásokhoz tartozó gépkocsi beállok, az 1 emeleten: 7 db lakás kerül kialakításra, a tetőtérben 6 db lakás kap helyet.
A jól megtervezett és átgondolt terveknek köszönhetően a lakások élhető terekkel, teraszokkal és erkélyekkel rendelkeznek, világos, benapozott helyiségek kaptak helyet. A társasház a mai kornak megfelelően, modern megoldásokkal, látványos tervezéssel kiemelkedő színfoltja lesz a környéknek. Üvegezett teraszok és erkélyek, modern színvilág, kitűnő burkolatválasztás jellemzi a társasházat kívülről is. A lakások magas műszaki tartalommal kerülnek megépítésre, az alap árban benne lévő szaniterek, ajtók, burkolatok stb mind magas minőséget képviselnek ,a leendő tulajdonos magának választja ki.
A lakások méreteit illetve elhelyezkedését tekintve, kiválóak akár befektetésnek, akár lakhatás céljából! A földszinti gépkocsibeállók áráról és méreteiről szintén az irodánk ad felvilágosítást!
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

> Térkép mutatása
Érdeklődöm