Alapterület:
72 m2
Ár:
68.9 M Ft
Szobák:
4 szoba
Átadás várható időpontja:
2024. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
2755
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Győr-Szabadhegyen új építésű sorház eladó.


ALAPSZERELT-EMELTSZINTŰ-FŰTÉSKÉSZ LAKÁSOK/SORHÁZAK KÉSZÜLTSÉGI LEÍRÁSA* Az épület szerkezete teljesen elkészül (beton alapok, tégla tartó falazatok (Ytong és Leier), előre gyártott minőségi födémek (Leier), vasbeton lépcsők, tetőszerkezet cseréppel, ereszcsatornával.
* A közművek alapszerelve, fogadó és elosztó szerkezetek.
* Az épület homlokzata a design képnek megfelelő színekkel leszínezve, belső falak glettelésre előkészítve
* A lakások homlokzati első osztályú, minőségi 3 rétegű nyílászárókkal szerelve.
* Az épület körüli tereprendezések, járdák, autóbeállók, szeméttároló, parkosítás, kert, kerítés, bejárat szélfogója és előtetője, ereszcsatornaA LAKÁSOKBAN ELKÉSZÜL:

* A terveknek megfelelően minőségi zajszigetelő lakáselválasztó falak. Lakáson belüli válaszfalak, belső ajtók nélkül.

Falazatok glettelés nélkül. Az ajtónyílások a MSZ mérettáblázatú, utólagosan elhelyezhető nyílászárók számára kerülnek kialakításra.

Sorházanként felső szint közlekedőből nyíló padlásfeljáró, a gázkémények ellenőrizhetőségének céljából

* A homlokzati első osztályú műanyag nyílászárók (ajtó, ablak) 3 rétegű üvegezéssel, u=0,7 értékkel, belső könyöklők nélkül, valamint elhelyezésre kerül a lakás bejárati ajtó, amely 100 x 210-es névleges méretű, MABISZ minősítésű.
* A padlósíktól egyöntetűen átlag 15 mm lehagyással simított betonfelület kiegyenlítés nélkül kerül kialakításra.
* Terasz első osztályú fagyálló térkővel kialakítva
* Gépészet: elkészül a lakásonkénti saját, kiváló teljesítményű BOSCH márkájú kondenzációs kazánnal üzemeltethető minőségi és takarékos padlófűtési rendszer.
* A vízvezeték rendszer kiépítve kerül átadásra, csapok és egyéb szerelvények nélkül. Kertkapcsolatos lakások / sorházak esetén 1 db kerti csap kiállás a teraszon a lakás tartozéka.
* A szennyvíz elvezető rendszer kiépítve a terveken szereplő szerelvények csatlakozásáig. Gázhálózat a konyhában nem kerül kialakításra, ellenben elektromos hálózat elő lesz készítve a modern indukciós főzőlap beszereléséhez. A nappaliban a klíma beltéri egységnek csordalékvíz elvezetést építünk ki. A fürdő és WC rendkívül hatékony kürtős szellőztetést kap (abban az esetben, ha a helyiségben természetes szellőzést biztosító ablak nem található), melybe a világítással kapcsolódó, időzítővel ellátott ventilátor szerelhető be. A konyhában a páraelszívóhoz önálló kürtőcsatlakozást építünk ki.* Villanyszerelés: műanyag védőcsövekben alapszerelt rézvezeték a 220 V hálózathoz. A lakások csatlakozási teljesítménye 1x32 A, de a hálózat alkalmas a 3x16 A fogyasztói igény kielégítésére is. A lakásokban elektromos főzőlap és tűzhely csatlakozás, Internethálózat 1db fogadóhellyel, TV hálózat nappaliban, hálószobában 1-1 db fogadóhellyel kerül kiépítésre.A LAKÓ ÁLTAL ELKÉSZÍTENDŐ BELSŐ MUNKÁLATOK A HASZNÁLATBA VÉTELHEZ:

* Burkolatok: A padlóburkolatok és kiegyenlítő aljzatainak elkészítése. A csempeburkolatok elkészítése.
* Festőmunkák: a falazatok glettelése és igény szerinti festése
* Gépészeti munkák: kád, mosdó, WC stb. és csapjainak kiépítése a kialakított csatlakozásokra.
* Villanyszerelés: dugaljak, kapcsolók, lámpák és egyéb szerelvények felszerelése
* Asztalos munkák: utólagosan elhelyezhető belsőajtók beépítése. Ablakok könyöklőinek elhelyezése. Beépített bútorok és a konyha kialakítása.Lehetőség van a beruházó általi kulcsrakész állapot kialakítására is, melynek külön műszaki leírása van, bruttó 90.000 Ft/m2 áron! Érdeklődjön az értékesítő irodában!AZ ÉPÜLET KÖRÜL ELKÉSZÜL:

* Az épület körüli tereprendezések, járdák
* Különálló szeméttároló, mely esztétikusan az épület stílusában készül el
* Parkosított zöldterület
* A gépjárművek számára beton kockakő térburkolatú parkolóhely 100%-os készültségben.

* Minden lakáshoz biztosítjuk az egyéni hidegvíz, gáz és elektromos fogyasztásmérők kialakítási helyét és szereltethetőségét.
* A sorházak előtt elkészítjük az útburkolatot gépjármű közlekedéshez, parkolókkal és épületek homlokzatára rögzített alkonykapcsolós külső világítással
* Sorházaknál a kertkapcsolatokat határoló átlapolt kerítés átláthatóságot korlátozvaFent leírtak minimálisan és a minőséget nem befolyásolva módosulhatnak.


Amennyiben ez a Győr-Szabadhegyen található sorház felkeltette érdeklődését, részletekért hívjon bizalommal!

"Az otthon érték. Az ingatlan üzlet."

Érdeklődöm