Alapterület:
62 - 91 m2
Ár:
67.5 - 103.6 M Ft
Szobák:
3 - 5 szoba
Átadás várható időpontja:
2024. III. negyedév
Regisztrációs szám:
194
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás


Debrecen belvárosához közel, a kiváló elhelyezkedéssel büszkélkedő Vargakert városrészén hamarosan elkészül ez a 12 lakásos társasház.
Modern, világos és igényes ingatlanokat tervezett a beruházó, kiváló elosztással és minőségi burkolatokkal, szaniterekkel és különleges extrákkal.
Az ingatlanok változatos kialakítással rendelkeznek, többek között nappali+1, nappali + 2, nappali + 3 szobás elrendezéssel. Emellett a földszinten egy exkluzív, belső kétszintes, 5 szobás lakás is helyet kapott, mely saját kertrésszel várja majd új tulajdonosát.
Az épületben különböző típusú és méretű lakások épülnek, melyek lehetővé teszik a CSOK Plusz igénybevételét .
A tervezés során nyitott folyosós megoldást választottak, így minden lakásnak természetes megvilágítása és szellőzése van a konyhában és a fürdőszobákban is.
Kiváló lokáció lehetővé teszi, hogy könnyen elérhető legyen a belváros, és minden fontos szolgáltatás a közelben legyen. Óvodák és iskolák is csak pár percre találhatóak, így ideális otthona lehet mindazoknak, akik családi életet élnek.
A műszaki jellemzők:
- Sáv alapozás
- 44 cm-es okos téglából készült homlokzati falak, hőszigetelő vakolattal
- 25-ös silka hanggátló falak merevítőként
- Lakáson belüli válaszfalak tégla anyagból
- Házközponti gázkazán fűtés egyedi mérőórával és padlófűtéssel
- Minden szobában hűtő-fűtő klíma
Kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot kérdéseivel vagy érdeklődésével kapcsolatban. Várjuk hívását, hogy részletesen tájékoztathassuk Önt a projektünkről!


A Vargakertben található új, energiahatékony lakások Debrecenben kiváló lehetőséget kínálnak a kényelmes és modern városi életre. Az elhelyezkedésükből adódóan kiemelkedő lokációval rendelkeznek, közel a városközponthoz és más fontos célpontokhoz.

A lakók könnyen eljuthatnak a város központjához, mivel gépkocsival mindössze 5 perc alatt eljuthatnak oda. Az M35 autópálya és a Déli Ipari park is könnyen megközelíthető, mindössze 10 perces autóútra van. A Nagyerdő, a város egyik kiváló kikapcsolódási lehetősége, mindössze 12 perc alatt elérhető.

A környéken a 19-es buszjárat megállója mindössze 50 méteren belül található mindkét irányban, így a tömegközlekedés is könnyen elérhetővé tesz több környéket . A Vargakert lakói tehát nemcsak modern és energiahatékony otthonokat kapnak, hanem kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkező környezetet is, amely megkönnyíti mindennapi életüket és tevékenységeiket.

Az épület energetikai besorolása AA

Érdeklődöm