Alapterület:
78 - 89 m2
Ár:
62.5 - 71.5 M Ft
Szobák:
4 szoba
Átadás várható időpontja:
2024. I. negyedév
Regisztrációs szám:
P4317
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Váltsa valóra álmait!
Válasszon egy lakást a most épülő egyszintes ingatlanokból!

Szívesen ajánlom akár fiataloknak és időseknek is.

Az ingatlan Soroksár kedvelt részén, közel a Dunához, családi házak szomszédságában található.
Az ikerház egyedi stílusban épül, tágas méretezéssel, hiánytalan kiszolgálói felszereltséggel és minőségi anyagok felhasználásával.

A 89 és 78 m2-es lakások belső terei az építtető több éves tapasztalatai és hosszú tervezői munka eredményeként kerültek kialakításra, figyelembe véve minden részletet. A lakásokban nappali-étkező-konyha, három hálószoba, fürdőszoba, külön WC és a kamra fogja biztosítani a kényelmes életteret a leendő tulajdonosoknak.
Mindegyik lakáshoz nagy terasz és a saját kert tartozik.

Az épület kiemelkedő hőszigetelő képességgel rendelkezik, Leier 30 N+F kerámia téglából és 15cm homlokzati szigeteléssel épül. Fűtése és meleg víz ellátása hőszivattyús rendszerrel történik, padlófűtésseen keresztűl, minden lakás 2,5kW-os hűtő-fűtő split klímával kerül átadásra. A szobákban laminált parketta (4.500.-Ft/m2), míg a többi helyiségben kerámia burkolatok (6.000.-Ft/m2) készülnek. A lakás tulajdonosai az egyedi mérőóráknak köszönhetően pontosan annyit fizetnek, amennyit valóban használnak. A lakások saját kerttel és egy nyitott gépkocsi beállóval rendelkeznek.

Az ingatlan környezete is ideális, hiszen a XXIII. kerület egyik kedvelt területén található, a Duna-parttól 200m-re, a tömegközlekedési eszközök mindössze 3 perc sétára vannak.

Ha Ön is szeretne egy modern otthont, amely minden igényt kielégít, akkor ne habozzon, és hívjon most!

Elérhető lakás méretek:
89nm-es, nappali + 3 szobás ikerház, 71.500.000.- forintért.
78nm-es, nappali + 3 szobás ikerház, 62.500.000.- forintért.

> Térkép mutatása
Érdeklődöm