Alapterület:
32 - 65 m2
Ár:
55.7 - 87 M Ft
Szobák:
1 - 3 szoba
Átadás várható időpontja:
2024. II. negyedév
Regisztrációs szám:
P3990
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Közel a belvároshoz, a Margit-szigethez a Városliget szomszédságában, a megújuló Ferdinánd-negyedben, a Szabolcs utca és Lőportál köz által határolt területen építjük fel a Westside Garden lakásait. A kiváló minőségű otthonokat azoknak ajánljuk, akik dinamikus életet élnek, és értékelik a környék kínálta sokszinűséget.
Remek az infrastruktúra, üzletek, óvodák, iskolák is találhatóak a közelben. A Váci úti irodafolyosó és a Nyugati pályaudvar is 10 percen belüli távolságban található. Az utcában zajló átfogó fejlesztések következtében intelligens városi környezet jön létre Budapest szívében, lakásokkal, irodákkal, zöld felületekkel.

A Westside Garden-ben 159 lakást kínálunk, 33-95 m2 közötti méretekben. Minden lakás teraszos kialakítással valósul meg. A földszinten üzlethelyiségek és kertkapcsolatos lakások találhatóak. A teremgarázsban parkolók és tárolók kerülnek kialakításra, minden lakószint megközelítését lift biztosítja a teremgarázsból.
A 2 épületben megvalósuló Westside Garden lakásainak nagy része a hangulatos belső kertre néz, emellett szinte minden lakástípus megtalálható a csendes Lőportár utcai homlokzaton, vagy a Szabolcs utca felé is.

A lakások foglalása regisztrációs szerződés aláírásával lehetséges. A regisztrációs szerződés aláírásával egyidejűleg fizetendő a regisztrációs óvadék. Regisztrációs óvadék a vételár 10%-a, de minimum 3.000.000 Ft.

TERVEZŐ: LAMRO Tervezőiroda Kft.
BERUHÁZÓ: BIGGEORGE PROPERTY ZRT.
KIVITELEZŐ: GROUNDUP KFT.
ÉPÍTÉS KEZDETE: 2022. I. félév
ÁTADÁS: 2024. I. félév


KÖNNYŰ MEGKÖZELÍTHETŐSÉG

Westend 2 perc
Lehel tér piac 3 perc,
Városliget 10 perc
Margitsziget 15 perc
Dózsa György úti és Lehel téri metró megálló: 10 perc

A lakások kulcsrakész állapotban kerülnek átadásra, az alapfelszereltség magában foglalja a mennyezet hűtés-fűtést.

További részleteket és a kínálatunkban szereplő lakásokat megismerheti értékesítőink segítségével.

Érdeklődöm