Alapterület:
32 - 60 m2
Ár:
55.9 - 99.9 M Ft
Szobák:
1 - 3 szoba
Átadás várható időpontja:
2024. II. negyedév
Regisztrációs szám:
P3990
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

OTTHON ÉS BEFEKTETÉS A VÁROSLIGET SZOMSZÉDSÁGÁBAN

A Westside Gardenben 159 lakást kínálunk, 33-95 m2 közötti méretekben. Minden lakás teraszos kialakítással valósul meg. A földszinten üzlethelyiségek és kertkapcsolatos lakások találhatóak.
A teremgarázsban parkolók és tárolók kerülnek kialakításra, minden lakószint megközelítését lift biztosítja a teremgarázsból.
A 2 épületben megvalósuló Westside Garden lakásainak nagy része a hangulatos belső kertre néz, emellett szinte minden lakástípus megtalálható a csendes Lőportár utcai homlokzaton, vagy a Szabolcs utca felé is.


KÖNNYŰ MEGKÖZELÍTHETŐSÉG, KIVÁLÓ LOKÁCIÓ
Közel a belvároshoz, a Margit-szigethez a Városliget szomszédságában, a megújuló Ferdinánd -negyedben, a Szabolcs utca és Lőportál köz által határolt területen építjük fel a Westside Garden lakásait. A kiváló minőségű otthonokat azoknak ajánljuk, akik dinamikus életet élnek, és értékelik a környék kínálta sokszinűséget.
Remek az infrastruktúra, üzletek, óvodák, iskolák is találhatóak a közelben. A Váci úti irodafolyosó és a Nyugati pályaudvar is 10 percen belüli távolságban található. Az utcában zajló átfogó fejlesztések következtében intelligens városi környezet jön létre Budapest szívében, lakásokkal, irodákkal, zöld felületekkel.

Érdeklődöm