Alapterület:
31 - 106 m2
Ár:
54 - 154.3 M Ft
Szobák:
1 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2023. III. negyedév
Regisztrációs szám:
88
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás


A Harmony Terrace XIII. kerületi Angyalföldi út 18. szám alatt megvalósuló 98 lakásos 7 szintes társasház. A lakóépületben 1-4 szobás lakások találhatóak, 30 m2-től 106 m2-ig.
A ház nem véletlenül kapta az elnevezését: igyekeztünk egy modern urbanista lakóparkot tervezni, amely harmonizál a természettel. A nagy üvegfelületekkel és teraszokkal továbbá a maximális zöldfelület kialakítással a földszinti és az első emeleti udvarokban, tetőteraszon igazi stílusos kombinációt alkot leendő tulajdonosai számára. A folyosók természetes megvilágítást és szellőzést kapnak a homlokzati ablakokon keresztül. Az emeleteken a lakások tájolása Kelet-Dél-Nyugat, minden lakás bevilágítása és tájolása optimális, északi tájolású lakás nincs tervezve az épületben. A lakásokhoz balkonok, teraszok kapcsolódnak.

FENNTARTHATÓSÁG
Az épület fenntarthatóságot az előbb ismertetett homlokzatkialakításon kívül további modern gépészeti megoldásokkal kívánjuk erősíteni. Jelentős szerephez jutnak a modern energiatakarékos világítási és elektromos rendszerek és a környezetbarát anyagok felhasználása a belsőépítészetben, szelektív hulladékkezelés az üzemeltetés során. Mindezek mellett az épületben víztakarékos hálózatot terveztünk, amely optimalizálja a vízfelhasználást egyben hasznosítja tetőkre érkező csapadékot.
A hatékony üzemeltetés mellett kiemelt fontosságú az épület élhetősége. Az épületszerkezet nagy hőtehetetlensége biztosítja a lakások nyári klímáját és a tervezett gépészeti rendszerekkel nem csak az épület fűtését kívánjuk megoldani, hanem nyári hűtését is. Az előremutató erőforrások felhasználása mellett kulcsfontosságú az épületbe tervezett a gépészeti és elektromos rendszerek alacsony energiafelhasználása, a szellőzőrendszerekben felhalmozódó energia visszanyerése hőcserélőkkel.
Energetikai besorolás: BB

Az épület elhelyezkedése mind tömeg-, mind autós közlekedés szempontjából kiemelkedő: A Váci úti irodafolyosó 1 percnyire, míg a Dózsa György úti metrómegálló 3 percnyire található gyalogosan. Ugyanígy a Róbert Károly körút, a rakpart vagy akár az Árpád-híd is csupán néhány perc.
Szolgáltatások szempontjából a XIII. kerület ezen része kiemelkedik: A Lehel téri piac, a Westend City Center bevásárlóközpont 6 perc alatt elérhető. A legnevesebb látnivalók és kikapcsolódási lehetőségek, mint például a Városliget, a Hősök tere és a múzeumok, és az állatkert is karnyújtásnyira van.

Érdeklődöm