Alapterület:
33 - 88 m2
Ár:
49.5 - 143.6 M Ft
Szobák:
1 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2025. I. negyedév
Regisztrációs szám:
P4388
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

CityGO - Gyerünk a városba!
Legújabb projektünket az energiahatékonyság, a város szeretete és a kertvárosok nyugalma ihlette.

A Dózsa György úti metrómegállótól 5 perces sétatávolságra található, egyirányú utcában mindent megtalálunk, ami egy kertváros sajátja; az ősfás környezet, a néhány szintes épületek egymásba olvadása, a szomszéd gyerekek a sarki parkban labdáznak, míg lépten nyomon ismerős arcokba bukkanunk. Jó ide hazaérni.
A XXI. század legmodernebb vívmányaival felszerelt lakásokban teljes lehet a komfortérzetünk: minden lakás hűtése és fűtése a mennyezetbe integrált panelek segítségével valósul meg, amelyet energiahatékony és környezetbarát hőszivattyúk látnak el.
A belső terek kialakítására, falak és helyiségek mozgatására, burkolatok és egyebek kiválasztására van lehetőség. Az építkezés jelen stádiumában még az extrém egyedi igények megvalósítására is találhatunk megoldást.
Erkély vagy terasz minden lakásunkhoz tartozik, melyek minimális forgalmat bonyolító utcára vagy a csendes, házak által közrezárt, belső kertre néznek.
Az otthoni feltöltődés után édes az indulás; a kapun kiérve néhány perc sétával több étterem és bisztró is könnyen elérhető, vagy tömegközlekedéssel 15 perc alatt a belváros forgatagában találhatjuk magunkat.

Teremgarázs beálló helyet minden lakáshoz tudunk biztosítani, továbbá tárolók is megvásárolhatók.

Érdeklődöm