Alapterület:
27 - 97 m2
Ár:
47.9 - 211.2 M Ft
Szobák:
1 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2023. I. negyedév
Regisztrációs szám:
49
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Az épületről

Az épületekre jellemző, hogy magasabbak lesznek az átlagos új építésű társasházaknál. 9 és 13 emeletes épületek váltják egymást, melyek a Budai-hegyekre, az Óbudai-szigetre, a sétányra, a városra, valamint a Dunára kínálnak egyedülálló panorámát.
A felsőbb szinteken penthouse lakások, míg az alsóbb szinten kertkapcsolatos lakások épülnek. A 90%-ban terasszal rendelkező lakások hűtés-fűtését talajszondás hőszivattyús rendszer biztosítja.

A környékről

Az óbudai Duna-parton elhelyezkedő, mintegy 5 hektáros területen megvalósuló, Budapest egyik különleges és egyedülálló fejlesztése.
A területen áthaladó sétány a 600 m-re található óbudai Fő térrel köti majd össze az újonnan épülő negyedet, amely a Kolosy térről induló Óbudai Promenád egyik szakaszát jelenti, továbbá mellette halad el a Szentendre felé tartó nemzetközi kerékpárút is.
A projekt koncepció része az a gyaloghíd, amely a Waterfront City területéről indulva kötné össze a környéket az Óbudai-szigettel (Hajógyári sziget). A gyaloghíd megvalósítása a projekt későbbi ütemében történhet, a Fővárosi Önkormányzattal történő megállapodás függvényében.

Szolgáltatások:
- Ingyenes Wi-Fi a parkban

- E-autó töltőállomás

- Community Car szolgáltatás

- Mozgásérzékelős közvilágítás

- Smart Living

- Napelemes pad

- UV-B sugárzásjelző

- Ívókút

- Smart parking

- Őrszolgálat

- Szelektív hulladékgyűjtés

- Önkiszolgáló mosoda

- Takarítószolgálat

- Játszótér

- Üzletek, irodák

> Térkép mutatása
Érdeklődöm