Alapterület:
51 - 104 m2
Ár:
65.3 - 154.6 M Ft
Szobák:
2 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2025. I. negyedév
Regisztrációs szám:
P4424
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Új Építésű Társasház Óbudán – Kertvárosi nyugalom, minőségi kivitelezés!

Fedezze fel új otthonát a 3. kerület frekventált részén, ahol a minőségi építkezés és az exkluzív környezet találkozik. Bemutatjuk új fejlesztésünket, amelyet épp most alakítunk ki, és amelyre ön is lecsaphat.

A projekt egy kiváló minőségű, 4 lakásos épületegyüttes, mely Óbuda népszerű kertvárosi részén található.

Az ingatlan földszintjén elhelyezkedő lakások a kertkapcsolatos nappalival és két hálószobával rendelkeznek, kiválóan alkalmasak a kényelmes és élhető otthonok kialakítására.

Minden lakáshoz egyedi garázs és tároló is tartozik, biztosítva ezzel a lakók számára a kényelmes parkolást és elegendő tárolóteret. A garázs és a tároló kötelezően megvásárolandó az ingatlanokhoz.
Garázs ár: 6.000.000.- Ft
Tároló: 3.280.000.- Ft

Minőség és technológia

A beruházó minőségi referenciával, több 10 éves múlttal és erős tőkealappal rendelkezik. Minden beruházását 100%-ban önerőből finanszírozza, ez biztonságot jelent abban, hogy otthona időben és magas minőségben, a legmodernebb építési technológiák felhasználásával készül. Az ingatlanokhoz jó izléssel kiválasztott, kiváló minőségű anyagokat használ a kivitelező, mint a POROTHERM 30-as N+F falazótégla, 7 légkamrás 3 rétegű üvegezésű ablakok, hang-gátló belső válaszfalak, Tondach Inspira antracit tető és Daikin levegő hőszivattyú. Ezekkel garantáljuk az alacsony rezsiköltséget és a kényelmes otthoni életet.

Természetesen kérésre részletes műszaki leírást küldünk.

Az Óbuda Élménye

Az Óbuda központi helyszínen, minden szolgáltatás elérhető közelében élvezheti a kellemes, biztonságos környezetet. Iskolák, óvodák, bevásárlóközpontok (Gobuda, Tesco, Aldi, Lidl) és egy autentikus piac is elérhető gyalogosan.

Tömegközlekedés jó, több busz megálló található néhány perc sétatávolságban, 2-3 buszmegálló megtételével elérhető a fonódó villamos végállomása, mellyel Buda és Pest több kerülete könnyen elérhető. Autóval néhány perc alatt az Árpád-híd budai hídfőjénél lehetünk. A környék folyamatosan fejlődik, egy új kertvárosi környezet épül ki. Autóval 5-10 perces távolság a Golf-klub, vagy a British School, de ez utóbbin felül is kiváló iskolák és óvodák vannak a környéken, valamint számos bevásárlási lehetőség, mint GOBUDA Bevásárlóközpont, Stop-Shop, TESCO, ALDI, LIDL, de az óbudai piac sincs messze.

Aki szabadidős tevékenységet keres, tud lovagolni a közeli Aranyhegyen lévő lovardába, de választhatja a Csillaghegyi Wellness-fürdőt, vagy akár kirándulhat is a környékbeli erdőkben, a Hármashatár-hegyen. A Mészkő Park autóval 5 percre található, ahol játszótér, felnőtt kültéri fitnesz, kosárlabda-, röplabdapálya, asztalitenisz és kutyasétáltató került megépítésre.

A Mocsáros dűlő természetvédelmi terület és a Hármashatárhegy kiránduló útvonalai pedig remek lehetőséget nyújtanak a szabadidő aktív eltöltésére, legyen szó családi kirándulásról vagy egy esti sétáról a kutyával.

Az ingatlan elhelyezkedése ideális, közkedvelt kertvárosi környezetben található, ahol a nyugalom és a zöldövezet harmonikusan egyesül a városi élet közelségével. Ezáltal a projekt kiváló választás mindazoknak, akik magas színvonalú és modern életteret keresnek Óbuda egyik legkedveltebb részén.

Amennyiben bármelyik ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

> Térkép mutatása
Érdeklődöm