Alapterület:
43 - 51 m2
Ár:
50 - 63 M Ft
Szobák:
2 szoba
Átadás várható időpontja:
2024. II. negyedév
Regisztrációs szám:
P4337
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Balatonlelle a Balaton déli partjának egyik legnépszerűbb üdülővárosa, mediterrán hangulatú belvárosával és sétálóutcájával, illetve a platánfákkal szegélyezett sétányával, mely egészen a Balaton-partig visz. A társasház 1,5 kilométeres vonzáskörzetében szinte minden szolgáltatás elérhető, ami megkönnyíti a leendő tulajdonosok mindennapjait: Lidl, Aldi, drogéria, számos étterem és nem utolsó sorban a Balaton egyik legszebb és legszínvonalasabb vitorláskikötője is.

Ez a projekt a település egyik leginkább kiépült részén, olyan exkluzív projektek tőszomszédságában valósul meg, mint a Napfény Resort és a Lelle Resort.
A 4 ütemben, összesen 108 db apartmant foglal majd magába. A 27 lakásos társasházakban földszint + 2 lakószinten, 38-62 nm közötti lakások választhatóak, nappali + 1, illetve nappali + 2 hálószobás beosztással. Minden apartmanhoz tartozik erkély, valamint a földszintiek saját használatú kertrésszel rendelkeznek. A kültéri gépkocsibeállók a vételár részét képezik.

A társasház és a lakások műszaki színvonalát az alábbiak jellemzik:
Az egész éven át használható ingatlanok hűtését és fűtését megújuló energiaként hőszivattyú biztosítja.
A külső nyílászárók 3-rétegű, hő- és hangszigetelt üvegezésű, színes fóliával ellátott, redőny fogadására alkalmas redőnydobozos kialakítással kerülnek beépítésre.
Az épület környezetében videokamerás rögzítő és beléptető rendszer kerül kiépítésre: a kocsibehajtónál és a lépcsőházi személybejáratnál kamerával ellenőrzött tokenes beléptető rendszer és videokamerák kerülnek elhelyezésre, a kameraképek rögzítését digitális rögzítővel történik. A riasztórendszer hálózat számára védőcsövezés készül.
Automata öntöző rendszer kiépítése a kertben.
Az építkezés folyamán a Vevőknek lehetőségük lesz a lakásbelső kialakításával kapcsolatban műszaki módosítások kérni.
A lakások kulcsrakész állapotban, I. osztályú beépített anyagokkal felszerelve kerülnek birtokba, amelyeket a vevők maguk választhatják ki a későbbiekben.

Fizetési ütemezés:
- regisztrációs díj megfizetése után 10 % foglaló
- 20% adás vételi szerződés aláírásakor
- 30 % szerkezetkész állapot elérésekor
- 30% gépészeti munkálatok végeztével
- 10 % műszaki átadást követően

Ha szeretné az elsők között a legjobb lakásokat kiválasztani várom hívását még ma!

> Térkép mutatása
Érdeklődöm