Alapterület:
48 - 84 m2
Ár:
40 - 77.5 M Ft
Szobák:
2 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2024. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
188
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás


Új építésű lakások, tervezhető otthonok!

Új építésű, modern ingatlanok csendes, családi házas övezetben Hajdúszoboszlón.

A 11 lakásos társasház Hajdúszoboszló legkeresettebb/legkedveltebb kertvárosi részén épül, ahol a lakók a zöldövezeti és a nagyvárosi életmód minden előnyét kiélvezhetik. Hangulatos, családi házakkal övezett részen kerül megépítésre, 10 percnyire (AUTÓVAL) a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőtől.

A kialakításra kerülő ingatlanok legtöbbje kis alapterületű, nappali + 1 szobás, de találunk a kínálatban nappali + 3 szobás, 84 nm-es nagy lakást is.

A parkolást a zárt udvarban kialakított beállók biztosítják, melynek vásárlására lehetőség van, ára 2 MFt.

A beruházó szemlélete, hogy teraszokkal többlet életteret adjon az új tulajdonosoknak. A teraszok vagy erkélyek a lakóterek részévé válva növelik a használati értéket és lehetőséget adnak lakóinak, hogy a zöld környezet adta kellemes atmoszférát természet közelből élvezhessék, így a projektben található összes ingatlan terasszal vagy erkéllyel kerül megépítésre.

A 2. emeletes társasház modern építészeti megoldásokkal, magas műszaki tartalommal és precíz kivitelezéssel készül.

A lakásválasztásnál a megfelelő lakóterület mellett fontos szempont, hogy a mindennapi életet gördülékenyen tudják megszervezni. A társasháztól a városi buszközlekedés megállója 3 perces sétával, valamint az élelmiszerboltok, orvosi rendelők, óvodák, iskolák 5 percen belül elérhetőek.

Válasszon 11 modern kialakítású, 42-84 nm közötti alapterületű 1-4 szobás lakásaink közül, melyekhez akár beálló is vásárolható.

Hajdúszoboszló legkedveltebb kertvárosi részén található ez a 11 lakásos társasház, amely ideális otthont nyújt mindazoknak, akik szeretnék élvezni a zöldövezet nyugalmát és a nagyvárosi élet vibráló energiáját egyaránt. A környék hangulatos, családi házakkal övezett, ami kellemes és otthonos környezetet biztosít a lakóknak.

A társasház csupán 10 perces autóútra található a híres Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőtől, így könnyen hozzáférhetővé válik a relaxáció és kikapcsolódás lehetősége. A fürdő világszínvonalú szolgáltatásai és gyógyító vizei mindenki számára ideális lehetőséget kínálnak a test és lélek feltöltődésére.

A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, amely biztosítja a mindennapi kényelmet és kényelmes közlekedést. A városközpont és az üzletek könnyen elérhetőek, így a mindennapi bevásárlás is gyors és egyszerű. Emellett a környék számos kulturális és szabadidős lehetőséget kínál, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb elfoglaltságot és szórakozási lehetőséget.

Az épület energetikai besorolása AA

Érdeklődöm