Zöldmező Lakópark Budapest XVI. kerület, Nyitra utca 26

Alapterület:
45 - 66 m2
Ár:
58.2 - 70.2 M Ft
Szobák:
2 szoba
Átadás várható időpontja:
2022. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
119
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás


A Zöldmező Lakópark Budapest XVI. kerületében található, mely a főváros egyik kedvelt, zöldövezeti, kertvárosias városrésze. A fejlesztési terület egy kiterjedt zöldterülettel körülvett lakóövezetben helyezkedik el.

Az 5 szintes társasház két épületből áll, melyben összesen 128 lakás kerül kialakításra. A 44 m²-es garzontól a 85 m²-es 3 szobás lakásig minden megtalálható a kínálatban. A lakások jelentős többsége erkélyes vagy teraszos, a földszinti kertkapcsolatos lakásokhoz kizárólagos használatú kertrész tartozik. A lakások elektromos redőnnyel, klímával szereltek. Az „L” alakú épület egy csendes, parkosított belső kerttel rendelkezik. A parkolást felszíni és mélygarázsban lévő beállók biztosítják. A társasházban tárolók is vásárolhatók.

A társasház építése már elkezdődött 2021 tavaszán és várhatóan 2022 végére készül el. Tekintettel arra, hogy a generálkivitelezést a nagy múlttal rendelkező BAYER Construct végzi, ezért sem határidő csúszásra, sem minőségi problémákra nem lehet számítani, mely maximális biztonságot nyújt a vevők számára.

A Lakóparktól pár perc sétára található a János utcai Lidl, a Pólus Center pedig mindössze 2,5 km. Az M0-ás autópálya és az M3-as bevezető alig pár perces autóút.

Célunk egy kellemes közeg, nyugodt légkör és kertvárosi hangulat megteremtése, ahol az emberek szeretnek élni és szívesen töltik a szabadidejüket.

A kiválasztott lakásra a szóbeli foglalást követően előszerződést kötünk az ügyfelekkel. A fizetési ütemezés: 20% előszerződéskor, 80% végleges adásvételi szerződéskor. A lakásokhoz kötelező parkolóhelyet vásárolni. A lakásokhoz önálló tároló helyiségek is vásárolhatók 3-400.000 Ft/m2 áron.

A lakások belső válaszfalazása már elkészült, így azok előzetesen megbeszélt időpontban a helyszínen megtekinthetők.

> Térkép mutatása
Érdeklődöm