Alapterület:
40 - 58 m2
Ár:
81.7 - 102.8 M Ft
Szobák:
2 szoba
Átadás várható időpontja:
2023. III. negyedév
Regisztrációs szám:
P3891
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

AZONNAL költözhető, új lakások tetőtéri wellness-részleggel, Budapest egy olyan részén, ahonnan csupán séta távolságra találhatóak az Egyetemek, éttermek, kávézók, bevásárlóközpontok is.

Új építésű lakások és Wellness Budapest felett
Otthonos életterek, tetőtéri napozóterasz, tetőtéri medence, szauna, jacuzzi, 0-24 recepció, mélygarázs és minden, ami feltétele egy ideális belvárosi otthonnak.

A 104 lakásos épületben minőségi életterekkel és erkéllyel rendelkező, kedvező tájolású, lakásokat alakítottunk ki. A praktikus megoldások mellett recepció, tetőtéri wellness részleg, mélygarázs és tárolóhelyiségek is a lakók kényelmét szolgálja. A környéken egyedülálló módon az Aqua Gardenből ki sem kell lépni ha ki akarunk kapcsolódni, hiszen tetőtéri wellness részleg hozza el a nyugalom szigetét Budapest VIII. kerületében, egy olyan részen, ahonnan csupán sétatávolságra találhatóak az Egyetemek, éttermek, kávézók, bevásárlóközpontok is.

Az Aqua Garden elhelyezkedésének egyik legfőbb előnye a környék kiváló infrastruktúrája. A rohamosan fejlődő VIII. kerületben számtalan kulturális intézmény, üzlet, bevásárlóközpont, ideális sportolási helyszín található. Mindezek mellett a kerület infrastruktúrája folyamatosan fejlődik, utcák, iskolák, óvodák, sportlétesítmények épülnek, újulnak meg. Séta távolságra van a Corvin Negyed, üzletek, mozi, élelmiszerboltok, posta, bank, kormányablak, kórház és gyógyszertár is, valamint a Füvészkert és az olyan oktatási intézmények, mint az NKE, Semmelweis Egyetem vagy a Ludovika Campus. A belváros néhány perc alatt könnyedén elérhető autóval, tömegközlekedéssel, vagy akár gyalog is, a legközelebbi felújított metró megálló 10 perc sétányira található.

A környék folyamatosan fejlődő infrastruktúrája, a kiváló elhelyezkedés és a minőségi kivitelezés is hozzájárul ahhoz, hogy az Aqua Garden új lakásai értékálló befektetést jelentsenek. Az ingatlan értékét a környéken egyedülálló kényelmi szolgáltatások is növelik. A lakópark ideális mérete és elhelyezkedése – szinte minden elérhető egy rövid városi sétával – is biztosítja, hogy az ingatlan akár rövid, akár hosszú távon is könnyen bérbeadható, így folyamatosan magas hozamot fog biztosítani a tulajdonosának. Ha valaki pedig saját otthonnak vásárolja, akkor pedig a fent felsorolt tulajdonságok miatt biztosított a családi ingatlan értékállósága akár generációkon keresztül is. Befektetésként vásárlóknak bérbeadás-menedzsment szolgáltatást is nyújtanak.

Használatbavételi engedéllyel!

További részletekért keresse értékesítőnket.

> Térkép mutatása
Érdeklődöm