Alapterület:
37 - 70 m2
Ár:
53.9 - 118.9 M Ft
Szobák:
2 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2024. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
P4355
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Balatonudvari-Fövenyes kiváló, pihenésre alkalmas település, nagy és kényelmes strandja vonzó az ott élők és nyaralótulajdonosok körében.
Balatonfüredtől alig 10 perc autóútra eladó új építésű lakásokat kínálunk itt Fövenyesen megvételre.
Egy teljesen új telekalakítású, kiváló helyen és kiváló áron épülő lakóparkban első ütemben 37 négyzetmétertől 70 négyzetméterig épülnek lakások, a földszinti lakások saját kertrésszel.
A településrész nagyon kedvelt állandó lakhatásra is, hiszen a város közelsége, a szomszédos települések szolgáltatása mind-mind kiválóan élhetővé teszi.
A lakások már foglalhatóak, a beruházás indul, így amennyiben szeretne vásárolni ezekből az épülő lakásokból, kérem, keressen, hogy azonnal tudjam is a helyet mutatni, a részleteket tudjuk megbeszélni. A lakásokhoz tároló 900eft-tól ,parkoló 1.490eft –tól vásárolható!
A lakások főbb jellemzője, hogy hőszivattyús-hűtés fűtéssel, 20 cm-es vastag hőszigeteléssel, hagyományos tégla-vasbeton épületszerkezettel, és minden lakáshoz választható nagyméretű tárolóval épülnek. majd.
Opcionálisan, felár ellenében ha Ön szeretné, akkor Wifi-s termosztát a fűtéshez, Wifis-s fan-coil beltéri egység, kád helyett zuhanyzó, valamint az erkély ajtó nyíló helyett toló ajtó rendelhető.
És ami nagyon fontos Önnek mint vásárlónak, építtető az árat garantálja!
Amennyiben a nagyobb lakások közül választ, úgy CSOK igényelhető 2023.12 hóig!
Kérje írásos egyedi ajánlatunkat.

> Térkép mutatása
Érdeklődöm