Alapterület:
100 m2
Ár:
279.4 - 317.5 M Ft
Szobák:
4 szoba
Átadás várható időpontja:
2024. II. negyedév
Regisztrációs szám:
P4311
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Eladó egy luxus ingatlan Balatonakalin, a Balaton partján, amely természetközeli környezetet és exkluzív életstílust kínál. Az ingatlan egy 4 lakásos tégla építésű társasház, amely kizárólagosan a leendő tulajdonosok rendelkezésére áll. Az ingatlan telek (parcella) osztatlan közös tulajdonban van, de használati megosztási megállapodás alapján az épülethez tartozó telek (2122 m2) kizárólagos használatú.

Autópályán érkezőknek érdemes a déli parton Szántódról Tihanyba átjönni komppal, majd 15 percnyi autózással Tihanyból a lakás máris elérhető. Budapestről tehát kevesebb mint másfél óra alatt megérkezhetünk. Nyári szezonbana kompok 6-8 percenként járnak.

Az épület 4 darab belső két szintes lakást tartalmaz, amelyek mindegyike nettó mintegy 100-100 m2 alapterülettel rendelkezik. Az ingatlan egyedülálló módon kizárólagos használatú kerttel rendelkezik, amely közvetlenül a Balaton partján található. Az ingatlanhoz tartozó kert külön kertrészekből áll, amelyek keletről nyugatra haladva a következő méretűek: 600 nm, 250 nm, 250 nm és 580 nm. Mivel az ingatlan egyedülálló módon a Balaton partjától 35 méterre található, így az új tulajdonosok élvezhetik a vízpart nyújtotta előnyöket, beleértve a fürdőzést, horgászatot és a vízisportokat. A nádas és a part rendezése megkezdődött, ahogy a képeken is látható. Ehhez a környezetvédelmi hatósággal a tulajdonos már egyeztetésben van.

Az eladási árak a következők:
Keletről 1-es szélső lakás: 250 millió forint + ÁFA ( 317,5 mFt bruttó ingatlan ár)
Keletről 2-ik középső lakás: 220 millió forint + ÁFA (279,4mFt bruttó ingatlan ár)
Nyugatról 2-ik középső lakás: 220 millió forint + ÁFA ( 279,4mFt bruttó ingatlan ár)
Nyugatról 1-es szélső lakás: 250 millió forint + ÁFA ( 317,5 mFt bruttó ingatlan ár)

Ha valaki egyetlen lakást szeretne csak megvásárolni gazdasági társaságként, akkor ebben az esetben ingatlant vesz (és nem üzletrészt).
Amennyiben egy-egy lakás esetében gazdasági társaság a vevő, úgy az ÁFA teljes mértékben
visszaigényelhető. A mind a 4 lakást tartalmazó projekt cég ára (amely tartalmazza mind a 4 lakást) : 995 millió forint (nem tartalmaz ÁFÁ-t), mivel a céget veszi meg az érdeklődő. Az ingatlan kulcsrakész állapotban kerül értékesítésre. Átadás: 2024 tavasza.

Budapesti vagy Balatoni prémium lakóingatlant vagy budai lakóövezeti építési telket beszámítunk. Illetve az Otthon Centrum siófoki irodája
örömmel segít külön is eladni Önnek, hogy ezt az ingatlant megvehesse.

Érdeklődöm