Alapterület:
25 - 73 m2
Ár:
66.4 - 168.6 M Ft
Szobák:
1 - 3 szoba
Átadás várható időpontja:
2023. III. negyedév
Regisztrációs szám:
P4348
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Közép Európa első luxus resortjában, a Zala Springs Golf-Resortban kínál az Otthon Centrum Kedves Ügyfeleinek EXKLUZÍV , PRÉMIUM MINŐSÉGŰ ingatlanokat lakás illetve befektetési célra.
Nemzetközi golfklubtagság, Wellness központ, Thermál medence szolgáltatásai már rendelkezésre állnak tulajdonosok számára. Fejlesztés alatt áll magas színvonalú egészség centrum kialakítása, amely szintén a tulajdonosok és ide látogató vendégek kényelmét szolgálják.

A 160 hektáron festői környezetben, Zalai lankás domboldalak és tavak között megvalósuló nemzetközi színvonalú ingatlanfejlesztés első ütemében eddig három lakóépület készült el 55 db, különböző méretű apartmannal, 35 nm-es stúdióktól a 198 nm-es penthouse lakásokig, a hozzájuk tartozó 10 - 239 nm közötti panorámás teraszokkal.
A második ütem első számú projektje egy új impozáns 29 lakásos tóparti lakóingatlan, amelynek befejezése 2023 második felére várható. Az ingatlanok méretei 28-62 nm közöttiek, stúdió lakások, illetve 1-2 hálószoba+ nappali kialakításúak, 12-76 nm terasszal rendelkeznek.

Az exkluzív apartmanok hatalmas ablakai a tóra, golfpályára, a környező lenyűgöző tájra nyújtanak csodálatos kilátást. A legmodernebb belsőépítészeti és műszaki koncepciók és megoldások alkalmazásával épületenként 2-3 típusú design-ba öltöztetett bútorokkal, lakás textíliákkal, a megfelelő kiegészítőkkel különböző méretű lakások kerülnek értékesítésre.
Minden lakás beépített, gépesített konyhabútorral felszerelt.

A luxuslakások befektetési célra is kiválóak. Egyéni személyre szabott visszabérlési konstrukcióval rövidebb-hosszabb futamidejű befektetési modellel a fejlesztő visszabérli az ingatlanokat használaton kívüli időszakban. Bővebb információ ingatlan sétánkon elérhető.

A komplexumban már 5 éve működik Európa egyik legszínvonalasabb golfpályája, amelyet Robert Trent Jones Jr. világhírű tervező álmodott meg. A 6351 m hosszú, tavakkal tarkított, 18 szakaszos championship pályát évente már 12.000 golfozó látogatja, elsősorban Ausztriából, Németországból, Skandináv országokból. A golfpálya USGA szabványoknak megfelelően épült, így alkalmas arra, hogy nemzetközi, világszínvonalú versenyeknek is otthont adjon. A DRIVING RANGE 12 fedett és 40 nyílt gyakorló állással rendelkezik, továbbá 18 lyukú putting green, gyakorló bunkerek és pitching területek találhatóak rajta PGA oktatók magyar, angol, német, olasz és spanyol nyelveken oktatják a golfot vendégeknek.
A RESORT együttműködő partnere az IMG amely globális vezető szerepet játszik világszínvonalú golfpályák fejlesztésében, marketingjében és irányításában.

Az ott lakók és a vendégek kényelméről a központi elhelyezkedésű klubház gondoskodik, melyet nemrégiben a világ tíz legszebb modern klubháza közé választottak. Étterme elkápráztatja a betérő vendégeit, minőségi, ínyenc ételeivel valamint lehengerlő atmoszférájával. Az elegáns tóparti klubház déli teraszáról gyönyörködhetünk a tó közepén feltörő vízsugarakban.
A termálvizes Boutique SPA wellness központ, medencékkel, szaunákkal, napozóterasz, bár, masszázs-szalon és szépségszalonnal várja a vendégeket!
Az üdülőközpont három földalatti kútból saját tóval rendelkezik, mely mellett az első luxusvillák építése kezdetét veszi.
A további tervek szerint éttermek, üzletek, kávézók, fitneszterem, játszótér, kulturális és konferenciaközpont, sportpályák, rekreációs területek is létesülnek a közeljövőben.
A komplexumban minden a kikapcsolódásról, a pihenésről és a feltöltődésről szól, teljes körű 5 csillagos hotelszolgáltatás biztosított az itt lakók és az ide látogatók számára. A portaszolgálat 0-24 órában áll rendelkezésre.

Ajánlom a lakásokat azoknak, akik szerelmesei ennek a hangulatos lokációnak, modern otthonoknak, a luxusnak, szeretnének nemzetközi környezetben élni és azon befektetőknek is, akik a lakás kiadásában látnak fantáziát.

Exkluzív ingatlanbemutatónkra várom megtisztelő hívását!

Érdeklődöm