Alapterület:
31 - 145 m2
Ár:
51 - 266 M Ft
Szobák:
1 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2025. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
P4197
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

A kiváló elhelyezkedésű WestGate 3 lakópark a Dózsa György úttól és a Lehel úttól pár lépésre található, így a Belváros könnyedén megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. A 4 ütemben épülő lakóparkban összesen közel 1000 lakás kerül megépítésre, melyből az első ütem elkészültével több mint 200 lakás átadása már megtörtént, a második és harmadik ütem építése folyamatban van.

1-2-3-4 szobás lakástípusok elérhetőek, a csendes belső kertre néző családi otthontól a kisvárosias utcára néző lakáson keresztül az indusztriális-városi panorámát kedvelőkig mindenki megtalálhatja a hozzá illő ingatlant.
A jelenleg legkorszerűbb hőszivattyús rendszer lehetővé teszi az otthonok energiatakarékos fenntarthatóságát. Lakásonként hőmennyiségméréssel ellátott felület fűtés-hűtés kerül kialakításra, interneten keresztül távolról elérhető és programozható, valamint kézi hőmérsékletállítási lehetőséggel,rejtett gépészeti vezetékekkel.
A lakásokba okosotthon rendszer kerül beépítésre. Az okosotthon rendszer biztosítja a lakások magasabb szintű és hatékony üzemeltetését. A Vevőnek
lehetősége van három, különböző típusú okosotthon rendszer (alapcsomag) közül választani, amelyek egyike sem eredményezi a lakások vételárának növekedését.
Igény esetén felár ellenében lehetőség van beépített bútorok megrendelésére is.

A lakásokhoz mélygarázsban biztosított parkoló vásárolható, illetve emeleti tárolók is leköthetők.
Extrák az épületben: közösségi nappali, könyvtár, közösségi autó, fészer és csomagpont valamint az összes lakás okosotthon-rendszerrel allátva kerül átadásra.
Rohamosan fejlődő környék, remek befektetés!

Fizetési ütemezés:
20% - szerződéskötéskor
80% - átadáskor (használatbavételi engedélyt követően)

Várható átadás: 2025.03.31.

Érdeklődöm