Waterside Residence Budapest XIII. kerület, Danubius u. 7

Alapterület:
39 - 67 m2
Ár:
64 - 119.6 M Ft
Szobák:
2 - 3 szoba
Átadás várható időpontja:
2025. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
172
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás


Waterside Residence egy AA+ energiaosztályú, modern lakópark a Duna-parton, Budapest 13. kerületében. Legjobb választás azok számára, akik egyszerre szeretnék élvezni a vízparti lét nyugalmát és a nagyváros előnyeit. A környék kényelmes közlekedéssel rendelkezik - a városközpont 10 perc alatt érhető el autóval. A környék fejlett infrastruktúrával rendelkezik és különböző szolgáltatások teljes spektrumát kínálja az itt lakók számára. A 4 épületből álló 9 emeletes lakóparkunk 317 lakást tartalmaz, melyeket közös földszinti aula köt össze. Kétszintes mélygarázst biztosítunk leendő tulajdonosaink számára. Impozáns belsőkertet terveztünk, melyben kialakításra került: játszótér, pihenő pavilon, sportolási lehetőség és egy kis dísztavavacska.

A Waterside Residence lakópark a festői pesti Duna-parton, Budapest XIII. kerületében, a Danubius utca 7. szám alatt helyezkedik el.
Lakóparkunk kényelmes elhelyezkedésének köszönhetően a városközpont 10 perc alatt elérhető autóval. A környék kiváló infrastruktúrával büszkélkedik, és széles körű szolgáltatásokat kínál az Ön számára. A Gyöngyösi utcai metróállomás (M3) mindössze 7 perc sétára található (750 méter), míg a Duna Plaza csupán 10 percnyi sétára helyezkedik el(900 méter). Mindemellett az oktatási és egészségügyi intézmények is mindössze negyedórás gyalog távra elérhetőek.
A lakópark közvetlen közelében megtalálhatók konditermek, uszoda (Duna Aréna), szépségszalonok és élelmiszerboltok, így minden kényelmi szolgáltatás könnyedén elérhető. Az exkluzív Marina part kiváló lehetőséget nyújt a kellemes sétákra, mindemellett a modern játszóterek a családok számára is ideális szórakozási lehetőséget biztosítanak.

> Térkép mutatása
Érdeklődöm