2 szobás 35 m2-es Lakás Pesti Házak Zrt. - Dévai 14 - Budapest XIII. kerület, Dévai utca

71.13 M Ft
  • Ingatlan adatok
  • Alapterület: 35 m2
  • Regisztrációs szám: 9395681
  • Szobák: 2 szoba
  • Típus: Lakás
  • Ár: 71 127 000 Ft
  • Várható átadás: 2025. IV. negyedév
  • Fűtés: Egyéb

Leírás

A Nyugatitól csak néhány percre, unikális épületben, hőszivattyús rezsibarát lakás eladó közvetlenül a fejlesztőtől.

A lakás egy kompakt, jól berendezhető stúdió lakás, kényelmes méretű terasszal, nagyméretű nyílászárókkal egy új építésű, modern társasházban, melynek a tervezett átadási dátuma 2025 év vége.

UNIKÁLIS ÉPÜLET:
Az épület különleges, ívelt homlokzati vonalvezetése mellett a mindkét épületszárnyba integrált nagyméretű átriumnak köszönhetően nagyvonalú, elegáns belső terekkel is rendelkezik. A belső átriumoknak köszönhetően minden lakás természetes fénynél megközelíthető. Az impozáns megérkezési térben egy 24 órás recepció gondoskodik majd a lakók biztonságáról és kényelméről.

MODERN MŰSZAKI TARTALOM:
Az unikális megjelenés mellet az épület a legmodernebb műszaki tartalommal kerül kivitelezésre, ezzel biztosítva az alacsony üzemeltetési költségeket és a környezetbarát fenntarthatóságot. A lakásokban, - melyeket kulcsrakész állapotban adunk át, - mennyezetbe integrált Hűtő- Fűtő rendszer építünk ki alapáron, így Önnek külön klímaegységet már nem kell telepítenie, illetve a megszokottól eltérően a fűtőtestek sem foglalnak felesleges helyet a szobákban. A felület-fűtés, illetve -hűtés további előnye, hogy mind a nyári melegben, mind pedig a téli időszakban kellemesebb hőérzetet biztosít a lakóknak a hagyományos megoldásokhoz képest.

LOKÁCIÓ:
A Pesti Ház - Dévai 14 projekt, melyben a hirdetésben szereplő lakás is található, Budapest szívében a tervezett Nyugati városközpont közvetlen szomszédságában épül, a Dévai u. 14. szám alatt.
Az épülettől néhány perc alatt elérhető a Kassák Lajos park, a Lehel téri piac, ésvagy éppen a WestEnd bevásárlóközpont.

Az épületben 195 lakás 3 üzlethelyiség, illetve 3 irodahelyiség kialakítása valósul meg a hozzátartozó teremgarázsban lévő parkolóhelyekkel, illetve tárolóhelyiségekkel együtt.

A megjelölt vételár a garázs és a tároló árát, illetve a rajzon szereplő bútorokat, így a konyhabútort NEM tartalmazza, ugyanakkor az ügyvédi munkadíj a vételár részét képezi.

Az épület a Pesti Házak Zrt fejlesztésében valósul meg. A Vállalat 2003 óta aktív a Budapesti lakóingatlan piacon, így komoly tapasztalatokkal és stabil háttérrel rendelkezik a társasház megvalósításához.

Projekt bemutatása


A Pesti Ház - DÉVAI 14 társasház a Pesti Házak Zrt. legújabb beruházása, amely a nagy népszerűségnek örvendő XIII. kerületi épületeink, mint a Green Court Residence 1-2 és a Pesti Ház - Átrium 1-2-3, valamint az építés alatt lévő Pesti Ház - Ferdinánd Garden méltó folytatásaként valósul meg.

NAPFÉNYES BELSŐ TEREK AZ ÁTRIUMOKNAK KÖSZÖNHETŐEN

A ház mindkét épületszárnyában hatalmas átrium kapott helyet, így a házba rengeteg természetes fény fog bejutni, mely világossá varázsolja az épület belső tereit, így a lift előtereket és a recepciót is. Ide tényleg öröm lesz hazajönni.

24 ÓRÁS PORTASZOLGÁLAT A KÉNYELEM JEGYÉBEN
Igyekszünk a házban lakók kényelmét minden szempontból biztosítani. Ezt a kényelmet szolgálja majd a házban kialakításra kerülő 24 órás portaszolgálat is.

KORSZERŰ MENNYEZET HŰTŐ - FŰTŐ RENDSZER
A Pesti Ház - DÉVAI 14 lakásai kiváló hőkomfort érzetét hőszivattyú által táplált, a mennyezetbe integrált hűtő-fűtő rendszer biztosítja. A rendszer megújuló energiát használ és a helyiségekben sem radiátorok sem klímaegységek, nem foglalják majd el a teret. Ez megkönnyíti majd a szobák berendezését, miközben a lakás látványa elegánsabb és letisztultabb is lesz. Természetesen mindehhez egyedi almérő is tartozik.
Energetikai besorolás: AA+

KÖNNYEDÉN KERÉKPÁRRAL
Ha már a belvárosban lakik, szívesen közlekedne inkább biciklivel? Nem kell többé saját erkélyén kerülgetni a bringát, nyugodtan hagyja azt a könnyen elérhető, sok férőhőhelyes bringatárolóban.


PARKOSÍTOTT BELSŐ KERT
A házat körülölelő területen kap helyet a közösségi kert, melyet csak a ház lakói élvezhetnek. Nyugodtan üljön ki egy jó regénnyel olvasni, vagy csak szimplán pihenni. A kertben a növényeket gondosan válogattuk, hogy az év minden napján kellemes látvány táruljon az ott lakok elé.

NAPFÉNYES LAKÁSOK
Az elérhető lakások többsége a csendes belső parkra néz. Számunkra kiemelten fontos volt, hogy közel hozzuk a természetet és a zöld felületek látványát és a lakások többségéből ez elérhetővé váljon. Az épületen található nagyméretű ablakok és erkélyajtók a szobákba is beengedik a belső parkok zöld növényeinek látványát és rendkívül világossá teszik a lakásokat.


DIZÁJNOS ÍVELT TERASZOK
Ha Ön is szeret a saját teraszán időzni és értékeli, ha még a belvárosban is lát egy kis zöldet maga körül, akkor a Pesti Ház - Dévai 14-et Önnek találták ki, hiszen a lakásokhoz kellemes méretű, napsütötte teraszok tartoznak.

Pesti Házak Zrt. - Dévai 14

Átadás:
2025. IV. negyedév
Lakások száma:
16
Árak:
53.2 - 130.4 M Ft
Méret:
30 - 80 m2
Szobák:
1 - 4 szoba
Projekt bemutatása
Érdeklődöm