Pesti Házak Zrt. - Dévai 14 Budapest XIII. kerület, Dévai utca

Alapterület:
30 - 171 m2
Ár:
51.7 - 221.3 M Ft
Szobák:
1 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2025. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
124
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás


A Pesti Ház - DÉVAI 14 társasház a Pesti Házak Zrt. legújabb beruházása, amely a nagy népszerűségnek örvendő XIII. kerületi épületeink, mint a Green Court Residence 1-2 és a Pesti Ház - Átrium 1-2-3, valamint az építés alatt lévő Pesti Ház - Ferdinánd Garden méltó folytatásaként valósul meg.

NAPFÉNYES BELSŐ TEREK AZ ÁTRIUMOKNAK KÖSZÖNHETŐEN

A ház mindkét épületszárnyában hatalmas átrium kapott helyet, így a házba rengeteg természetes fény fog bejutni, mely világossá varázsolja az épület belső tereit, így a lift előtereket és a recepciót is. Ide tényleg öröm lesz hazajönni.

24 ÓRÁS PORTASZOLGÁLAT A KÉNYELEM JEGYÉBEN
Igyekszünk a házban lakók kényelmét minden szempontból biztosítani. Ezt a kényelmet szolgálja majd a házban kialakításra kerülő 24 órás portaszolgálat is.

KORSZERŰ MENNYEZET HŰTŐ - FŰTŐ RENDSZER
A Pesti Ház - DÉVAI 14 lakásai kiváló hőkomfort érzetét hőszivattyú által táplált, a mennyezetbe integrált hűtő-fűtő rendszer biztosítja. A rendszer megújuló energiát használ és a helyiségekben sem radiátorok sem klímaegységek, nem foglalják majd el a teret. Ez megkönnyíti majd a szobák berendezését, miközben a lakás látványa elegánsabb és letisztultabb is lesz. Természetesen mindehhez egyedi almérő is tartozik.

KÖNNYEDÉN KERÉKPÁRRAL
Ha már a belvárosban lakik, szívesen közlekedne inkább biciklivel? Nem kell többé saját erkélyén kerülgetni a bringát, nyugodtan hagyja azt a könnyen elérhető, sok férőhőhelyes bringatárolóban.


PARKOSÍTOTT BELSŐ KERT
A házat körülölelő területen kap helyet a közösségi kert, melyet csak a ház lakói élvezhetnek. Nyugodtan üljön ki egy jó regénnyel olvasni, vagy csak szimplán pihenni. A kertben a növényeket gondosan válogattuk, hogy az év minden napján kellemes látvány táruljon az ott lakok elé.

NAPFÉNYES LAKÁSOK
Az elérhető lakások többsége a csendes belső parkra néz. Számunkra kiemelten fontos volt, hogy közel hozzuk a természetet és a zöld felületek látványát és a lakások többségéből ez elérhetővé váljon. Az épületen található nagyméretű ablakok és erkélyajtók a szobákba is beengedik a belső parkok zöld növényeinek látványát és rendkívül világossá teszik a lakásokat.


DIZÁJNOS ÍVELT TERASZOK
Ha Ön is szeret a saját teraszán időzni és értékeli, ha még a belvárosban is lát egy kis zöldet maga körül, akkor a Pesti Ház - Dévai 14-et Önnek találták ki, hiszen a lakásokhoz kellemes méretű, napsütötte teraszok tartoznak.

> Térkép mutatása
Érdeklődöm