Alapterület:
80 m2
Ár:
78.9 M Ft
Szobák:
3 szoba
Átadás várható időpontja:
2024. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
P4438
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Eladásra kínálok Rábapatyon egy 80 nm-es, új építésű családi házat a Béke utcában.

Az 513 nm-es telken felépülő családi ház 3 szobával és egy nappalival rendelkezik ill. egy dupla garázs is helyet kapott.
A műszaki leírás alapján az épület megfelel a jelenleg érvényben lévő építészeti, energetikai előírásoknak. A külső falazat 30 cm vastag téglából készül, amit 15 cm vastag hőszigetelés borít, a válaszfalak 10 cm vastag tégla szerkezetek. A fából készült födémen gipszkarton borítást helyeznek el, amit a padlás irányában 30 cm vastag kőzetgyapot hőszigetelés egészít ki. A külső nyílászárók műanyag szerkezetű, 3 rétegű üvegezésűek. Az ajánlati ár az alábbiakat tartalmazza:
- a belső terek hideg- és melegburkolatait a jövendő tulajdonos választhatja ki: melegburkolatok esetében 4 500 Ft/nm, hidegburkolat esetében 5 500 Ft/nm árig tartalmazza,
- beltéri ajtók: 75 000 Ft/db,
- bejárati ajtó: 175 000 Ft értékben, választható panellel,
- a fürdőszobában és a wc-ben elhelyezett csaptelepek és szaniterek együttes értéke 320 000 Ft,
- elhelyezésre kerül szobánként 5 db dugalj és 1 db TV csatlakozó, a nappaliban ennek duplája.
A fűtésről kondenzációs gázkazán gondoskodik radiátoros hőleadással.Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet!

Érdeklődöm