Alapterület:
22 - 92 m2
Ár:
19.9 - 49.9 M Ft
Szobák:
1 - 3 szoba
Átadás várható időpontja:
2024. II. negyedév
Regisztrációs szám:
P4392
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Az egykori Colombus épület teljes felújításával és mögötte, a közvetlenül Gyöngyös folyó partján álló üres telek beépítésével egy olyan két társasházból álló épület együttes valósul meg amely a köztük lévő kb. 200 m² területen egy önálló kis wellness területet foglal magában.
Cél a kisebb lakások tulajdonosai számára is megadni egy olyan életkörülményt, hogy a lehetetlenül magas wellness szállodai árak miatt, költekezés nélkül is lehetőségük legyen a mindennapokban is saját kis wellness oázisukban feltöltődni.
Egy kisebb süllyesztett medence, infraszauna, jakuzzi és a szépen kialakításra kerülő kertrészen egy grillező állomás kialakítását tervezzük.

A lakásoktól 2 perc sétára található vasútállomás, buszmegálló gyors közlekedési lehetőséget biztosít bármely irányba.
Szintén 2 perc sétára található bevásárló központ (Tesco, Penny, Dm, Pepco, Rosmann, stb..)…valamint 8-10 perc séta a városközpont.

River SPA 1.
Az épület a 90-es évek végén épült, Így tökéletesen jó állapotú tégla szerkezetű.

-Az épületet teljes körűen felújítják, 10 cm külső hőszigetelést kap. A kialakított új külső megjelenés egy modern, elegáns épületet eredményez.
-A nyílászárók cseréje három rétegű fokozott hő és hang szigetelésű műanyag nyílászárókra
-újra kábelezésre kerül a teljes elektromos hálózat, új vízvezeték és csatornarendszert alakítanak ki.
-minden lakás külön vízmérő és villanyórával lesz ellátva-illetve kiépítésre kerül későbbi H tarifa igénylése esetére szükséges elektromos kábelezés
-A második szinten található lakások tető csatlakozásán új és modern, fújt hőszigeteléssel látják el a tető szigetelését, a lakások energiatakarékos működését szem előtt tartva.
-a hirdetési ár kulcsrakész kivitelezést tartalmaz: szaniterek, csapok és mosdó, elektromos bojler minden lakáshoz,
-külön klímakészülék a 2.emeleti lakásokhoz, mennyezeti lámpák, kapcsolók-konnektorok, stb. mind a vételár részét képezik.
-A lakások között hangszigetelt falakat épülnek, így semmilyen áthallás nem lesz
-fűtése elektromos infrafilm padlófűtés, minden helyiségben szabályozható termosztáttal
-természetesen lehetőség van egyedi színvilág összeállítására, burkolatok kiválasztására egy szombathelyi beszállítónknál
-Az ingatlan társasházi okirattal és társasházi formában működik majd, így külön helyrajzi számot kap minden lakás
-A lakások vásárlásához igénybe vehetőek az új építésű lakáskedvezmények, mivel a vásárlás új építésű lakás vásárlásnak minősül.

> Térkép mutatása
Érdeklődöm