2 szobás 60 m2-es Lakás Lake Resort Keszthely - Keszthely, Entz Géza sétány 11-13

84.55 M Ft
  • Ingatlan adatok
  • Alapterület: 60 m2
  • Regisztrációs szám: 9493891
  • Szobák: 2 szoba
  • Típus: Lakás
  • Ár: 84 550 000 Ft
  • Várható átadás: 2023. IV. negyedév
  • Fűtés: Egyéb

Leírás

Balaton parton szeretne prémium minőségben, nyugodt-csendes környezetben új építésű ingatlant?

Megtalálta!

NYÁRI AKCIÓNK KERETÉBEN: Lakásainkhoz ajándék tárolót vagy gépkocsibeállót és hozzátartozó tárolót adunk!

KESZTHELY – LAKE RESORT LAKÓPARK

2024.Q1. műszaki átadás
5 épület
120 lakás
29-150 nm lakásméret +
12-157 nm loggia/terasz (minden lakáshoz tartozik)
Energiatakarékos okos otthonok
AA+ energetikai besorolás
Napelem
Geotermikus fűtési rendszer
Természet közeli zöldövezet
Privát, zárt lakópark
Balaton part
Panoráma
Privát medence
Prémium minőség

Üdülés – Értékálló befektetés – Otthon teremtési lehetőség

Bővebb leírás:
Keszthelyen, közvetlenül a Balaton parton modern formai világban megálmodott egyedileg tervezett 5 társasházból álló 120 vegyes rendeltetésű lakásos ingatlan épül, magas minőségben minden követelménynek megfelelve. Olyan 21. századi műszaki technikával ellátott alacsony fenntartási költségű, AA+ energetikai besorolású, földhőszondás, napelemes okos otthonokat kínálunk, melyek gondoskodnak a családok és az első osztályú életre vágyók kényelméről. Legyen az Ön örökpanorámás otthona, nyaralója vagy akár értékálló befektetése a Lake Resort egyik lakó ingatlana.

ELHELYEZKEDÉS:
A Lake Resort lakópark Keszthely centrumától délre található Helikon ligetben, a Balaton nyugati oldalán, partközelségben természet közeli környezetben a volt Zala Kemping és Üdülőfalu területén helyezkedik el. Az ingatlan előtt húzódó Entz Géza sétány kerékpárútban végződik, ezáltal az ingatlan zárt szakaszon biztosítja a lakók személygépkocsival való bejutását. A 7,2 hektár nagyságú telek Balaton felőli oldalán ősfás parkosított szakasz nyúlik, a vízparton való pihenéshez, horgászathoz közvetlen móló vagy stég áll rendelkezésre. A déli oldalon húzódó zöld övezet a túrázni, sportolni vágyóknak és kis házi kedvencekkel való sétáláshoz ad tökéletes helyszínt. A tömb északi oldalán a Helikon Horgász Egyesület helyezkedik el.


PROJEKT:
A Lake Resort, projektünk első ütemében 5 házból álló 120 lakásos lakópark kerül kialakításra. A projekt első üteme 2022 első negyedévében kezdődött, kulcsrakész okos megoldással kialakított lakások műszaki átadása 2024 első negyedévétől veszi kezdetét. A telek adta méreteinek és ősfás területének köszönhetően, gondozott parkok, játszó- és sport kertek, tanösvények, piknik/grillezéshez kialakított helyek, saját stég és privát medencék nyújtanak felemelő kikapcsolódási élményeket. A területen megvalósuló Lake Resort lakópark a hely kiemelkedő adottságait kihasználva, könnyed, látványos építészeti megjelenésével harmonikus lakókörnyezetet teremt.

LAKÓPARK:
Az épületek az Entz Géza sétány felől egy távirányítós rendszerrel ellátott sorompós behajtón, illetve személybejárón keresztül közelíthetőek meg.

LAKÁSTÍPUSOK:
A stúdió, közepes és deluxe méretű lakások elsőtől harmadik emeletig szintenként 7-7 lakással, saját erkéllyel lettek tervezve, a felső negyedik szinten pedig összesen három, két penthouse és egy közepes méretű lakás kap helyet privát teraszokkal. Lakásaink között elérhető 29 m2-től akár 150 m2-ig, melyek hozzájárulnak a minőségi életvitelhez és a gondtalan pihenéshez.

A Lake Resort Lakópark négy szinten három különféle méretű lakást kínál az érdeklődők számára. Célunk, olyan lakások, otthonok és nyaralók kivitelezése, melyek erkéllyel/terasszal, klimatizált, prémium minőségű alapanyagokkal, modern 21. századi műszaki technológiával épülnek.

A lakóházak földszintjén fedett garázs, elektromos autótöltési lehetőség, egyéb tárolók találhatók, igény szerint vásárolható.
- felszíni, szabadon álló parkolóhely: 3.000.000,-Ft/db
- fedett parkoló: 6.000.000,-Ft/db
- elektromos töltési lehetőséggel rendelkező parkoló: 7.000.000,-Ft/db.
Ezen felül tároló helyiség: 1.000.000,-FT.
További különálló tárolók: 1.500.000,-Ft - 2.200.000,-Ft/db áron!!

Az épületek aljában kereskedelmi és szolgáltatóegységek kerülnek kialakításra.


Igényeihez igazodó lakását még ma találja meg, további kérdéseivel keressen bizalommal.

Projekt bemutatása


Jelenleg 7 %-os kedvezménnyel, bevezető áron kínáljuk a lakópark ingatlanjait.

A Lake Resort, projektünk első ütemében 5, a második ütemben 7 házból álló 288 lakásos lakópark kerül kialakításra. A projekt első üteme 2022 első negyedévében kezdődött, kulcsrakész okosmegoldással kialakított lakások műszaki átadása 2023 második negyedévétől veszi kezdetét. A telek adta méreteinek és ősfás területének köszönhetően, gondozott parkok, játszó- és sport kertek, tanösvények, piknik/grillezéshez kialakított helyek, privát medencék és saját moló/stég nyújtanak felemelő kikapcsolódási élményeket. A területen megvalósuló Lake Resort lakópark a hely kiemelkedő adottságait kihasználva, könnyed, látványos építészeti megjelenésével harmonikus lakókörnyezetet teremt.

Az épületek az Entz Géza sétány felől egy távirányítós rendszerrel ellátott sorompós behajtón, illetve személyibejárón keresztül közelíthetőek meg. A lakóházak földszintjén fedett garázs, elektromos autó töltési lehetőség, zárt bicikli és egyéb tárolók találhatók. Az épületek aljában kereskedelmi és szolgáltatóegységek kerülnek kialakításra. A stúdió, közepes és deluxe méretű lakások elsőtől harmadik emeletig szintenként 7-7 lakással saját erkéllyel lettek tervezve, a felső negyedik szinten pedig összesen három, két penthouse és egy közepes méretű lakás kap helyet privát teraszokkal.

A Lake Resort Lakópark négy szinten három különféle méretű lakást kínál az érdeklődők számára. Célunk, olyan lakások, otthonok és nyaralók kivitelezése, melyek erkéllyel/terasszal, klimatizált, prémium minőségű alapanyagokkal, modern 21. századi műszaki technológiával épülnek. Valamennyi lakáshoz földszinti fedett garázs és tároló is igény szerint vásárolható. Lakásaink között is elérhető 30 m2-től akár 150 m2-ig, melyek hozzájárulnak a minőségi életvitelhez és a gondtalan pihenéshez. Igényeihez igazodó lakását még ma találja meg, további kérdéseivel keressen bizalommal.

A Lake Resort lakópark Keszthely centrumától délre található Helikon ligetben, a Balaton nyugati oldalán, partközelségben természet közeli környezetben a volt Zala Kemping és Üdülőfalu területén helyezkedik el. Az ingatlan előtt húzódó Entz Géza sétány kerékpárútban végződik, ezáltal az ingatlan zárt szakaszon biztosítja a lakók személygépkocsival való bejutását. A 7,2 hektár nagyságú telek Balaton felöli oldalán ősfás parkosított szakasz nyúlik, a vízparton való pihenéshez, horgászathoz közvetlen móló vagy stég áll rendelkezésre. A déli oldalon húzódó zöld övezet a túrázni, sportolni vágyóknak és kis házikedvencekkel való sétáláshoz ad tökéletes helyszínt. A tömb északi oldalán a Helikon Horgász Egyesület helyezkedik el.

Energetikai besorolás: AA+

Lake Resort Keszthely

Átadás:
2023. IV. negyedév
Lakások száma:
113
Árak:
42.3 - 370 M Ft
Méret:
29 - 150 m2
Szobák:
1 - 4 szoba
Projekt bemutatása
Érdeklődöm