Lake Resort Keszthely Keszthely, Entz Géza sétány 11-13

Alapterület:
29 - 150 m2
Ár:
42.3 - 370 M Ft
Szobák:
1 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2023. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
143
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás


Jelenleg 7 %-os kedvezménnyel, bevezető áron kínáljuk a lakópark ingatlanjait.

A Lake Resort, projektünk első ütemében 5, a második ütemben 7 házból álló 288 lakásos lakópark kerül kialakításra. A projekt első üteme 2022 első negyedévében kezdődött, kulcsrakész okosmegoldással kialakított lakások műszaki átadása 2023 második negyedévétől veszi kezdetét. A telek adta méreteinek és ősfás területének köszönhetően, gondozott parkok, játszó- és sport kertek, tanösvények, piknik/grillezéshez kialakított helyek, privát medencék és saját moló/stég nyújtanak felemelő kikapcsolódási élményeket. A területen megvalósuló Lake Resort lakópark a hely kiemelkedő adottságait kihasználva, könnyed, látványos építészeti megjelenésével harmonikus lakókörnyezetet teremt.

Az épületek az Entz Géza sétány felől egy távirányítós rendszerrel ellátott sorompós behajtón, illetve személyibejárón keresztül közelíthetőek meg. A lakóházak földszintjén fedett garázs, elektromos autó töltési lehetőség, zárt bicikli és egyéb tárolók találhatók. Az épületek aljában kereskedelmi és szolgáltatóegységek kerülnek kialakításra. A stúdió, közepes és deluxe méretű lakások elsőtől harmadik emeletig szintenként 7-7 lakással saját erkéllyel lettek tervezve, a felső negyedik szinten pedig összesen három, két penthouse és egy közepes méretű lakás kap helyet privát teraszokkal.

A Lake Resort Lakópark négy szinten három különféle méretű lakást kínál az érdeklődők számára. Célunk, olyan lakások, otthonok és nyaralók kivitelezése, melyek erkéllyel/terasszal, klimatizált, prémium minőségű alapanyagokkal, modern 21. századi műszaki technológiával épülnek. Valamennyi lakáshoz földszinti fedett garázs és tároló is igény szerint vásárolható. Lakásaink között is elérhető 30 m2-től akár 150 m2-ig, melyek hozzájárulnak a minőségi életvitelhez és a gondtalan pihenéshez. Igényeihez igazodó lakását még ma találja meg, további kérdéseivel keressen bizalommal.

A Lake Resort lakópark Keszthely centrumától délre található Helikon ligetben, a Balaton nyugati oldalán, partközelségben természet közeli környezetben a volt Zala Kemping és Üdülőfalu területén helyezkedik el. Az ingatlan előtt húzódó Entz Géza sétány kerékpárútban végződik, ezáltal az ingatlan zárt szakaszon biztosítja a lakók személygépkocsival való bejutását. A 7,2 hektár nagyságú telek Balaton felöli oldalán ősfás parkosított szakasz nyúlik, a vízparton való pihenéshez, horgászathoz közvetlen móló vagy stég áll rendelkezésre. A déli oldalon húzódó zöld övezet a túrázni, sportolni vágyóknak és kis házikedvencekkel való sétáláshoz ad tökéletes helyszínt. A tömb északi oldalán a Helikon Horgász Egyesület helyezkedik el.

Energetikai besorolás: AA+

> Térkép mutatása
Érdeklődöm