Alapterület:
110 - 113 m2
Ár:
82.6 M Ft
Szobák:
4 szoba
Átadás várható időpontja:
2023. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
P4269
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Igényes, modern tervezésű tárasházi lakások foglalhatók Egerben, Felnémeten. Az első társasház építése 2023. április 10-én kezdődik és 2023. október 31-én lesz átvehető. Míg a másik építése 2023. szeptember 1-én kezdődik és 2024. március 31-én vehetik birtokba az új tulajdonosok.
A falak 30-as Wienerberger téglából épülnek, majd 10 cm-es szigetelést kapnak. A fűtésről hőszivattyú-rendszer gondoskodik, valamint egy-egy hűtő-fűtő inverteres klímát is tartalmaz az ár szintenként.
Hideg-, meleg-burkolatok: elszámolás alapja a bolti kiskereskedelmi bruttó listaár, melynek összegét a folyamatos áremelkedések okán az adásvétel napján kerül aktualizálásra. Az előtér, konyha, étkező és nappali rész valamint a fürdőszoba kerámia burkolatot kap, míg a szobák laminált parkettával lesznek burkolva.
Főbejárati- és ikerházanként a garázskapu: Hörmann típusú automatikával és motorral, a kerítés stílusában, lakatos szerkezetből , motoros mozgatású, 1db távirányító lakásonként. További távirányítók igény szerint vásárolható ráhangolással 11.000.- Ft/db áron.
Az épület 3 rétegű, magas minőségű nyílászárókat kap.
Mindegyik lakáshoz tartozik terasz valamint loggia. Továbbá kötelezően vásárolandó nyitott autóbeálló térkő aljzattal ellátva. Az épületeket térköves járda veszi körül.

> Térkép mutatása
Érdeklődöm