Metropol 13 III. ütem Budapest XIII. kerület, Lőportár köz 6

Alapterület:
39 - 132 m2
Ár:
62.8 - 209.9 M Ft
Szobák:
2 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2024. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
159
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás


ELŐNYÖK, FŐBB INFORMÁCIÓK a 3. ütemről:
•Műszaki átadás: 2024. 12. hónapban
•A+ ENERGETIKAI BESOROLÁS (hőszivattyús)
•MENNYEZETI HŰTÉS-FŰTÉS
•TÁVIRÁNYÍTÁSÚ ELEKTROMOS ALUREDŐNYÖK
•VÁLASZTHATÓ BURKOLATOK
•ZÁRT, PARKOSÍTOTT KERT
•PRÉMIUM MINŐSÉG, KORSZERŰ MŰSZAKI TARTALOM
•VILÁGOS TEREK, MODERN OTTHONOK
•VÁLTOZATOS LAKÁSMÉRETEK

AZ ÉPÜLETRŐL
A METROPOL13 a Lehel út és a Lőportár közt összekötő több, mint 6000 négyzetméteres területen épül. A négy ütemben megvalósuló épületegyüttes 1. ütemében 48, 2. ütemében 48, a 3. ütemben 90, a 4. ütemében pedig 90 változatos elosztású lakást álmodtunk meg a stúdió lakástól a 100 nm-es, exkluzív nagyteraszos penthouse lakásokig.

Az épületegyütteshez egy több mint 3000 nm-es, zárt, parkosított kert tartozik, amit kizárólag az itt lakók használhatnak. A neves tervező által megálmodott épület homlokzati formáját tekintve modern, fiatalos követve korábbi projektjeink egyedi vonalvezetését.
A lakásokba beépített anyagok magas minőséget képviselnek. A korszerű hang és hőszigetelés hozzájárul az épület energiahatékonyságához. Minden lakás mennyezet hűtés-fűtési rendszerrel és távirányítós, elektromos aluredőnyökkel kerül kialakításra. A lakópark területén térfigyelő kamerarendszer fog működni.

A KÖRNYÉKRŐL
A Metropol 13 lakópark a XIII. kerület központi helyén, a Westend City Center szomszédságában, a Lehel út és a Lőportárköz közti területen kerül megvalósításra. A kerület ezen részét az elmúlt években megindult fejlesztéseknek és az infrastrukturális fejlődésnek köszönhetően méltán hívhatjuk a fejlődés központjának.

A Metropol 13 közlekedés szempontjából is rengeteg előnnyel bír. A közösségi közlekedést tekintve karnyújtásnyira található az M3-as metró, a 12-es és 14-es villamos, illetve számos buszjárat, de az autóval közlekedők számára is könnyedén megközelíthető.
Az ideális elhelyezkedésnek köszönhetően minden szolgáltatás elérhető közelségben van. A Westend City Center, a Lehel téri piac, Gyógyszertár, ATM, posta, éttermek és kávézók, továbbá a családok részére is számos iskola és óvoda áll rendelkezésre.

Akik szeretnének kimozdulni a nyüzsgő nagyváros forgatagából, és nyugodt, természetes környezetben kipihenni a hétköznapok fáradalmait, azoknak több zöldövezeti rész- pl.: a Margit-sziget, vagy a megújult Városliget – is pár perc sétával elérhető.

Budapest legnépszerűbb irodapiaci lokációja, a Váci úti irodafolyosó közelsége is nagy előnyt jelent, mind befektetési, mind pedig szolgáltatási, szórakozási/kikapcsolódási lehetőségek szempontjából.

> Térkép mutatása
Érdeklődöm