Alapterület:
43 - 93 m2
Ár:
77 - 169.7 M Ft
Szobák:
2 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2024. I. negyedév
Regisztrációs szám:
P4452
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

XI. kerület egyik legújabb és legexkluzívabb beruházását szeretném bemutatni Önnek, ahol az Otthon igazi élménye nem a négy fallal ér véget, hanem azzal kezdődik.
Természetközeliség, a közvetlen Duna-parti környezet, minden igényt kielégítő szolgáltatások egy zárt lakóparkban, kedvező közlekedési lehetőségekkel igazán vonzó mindenki számára.

A River towers lakóparkot elhelyezkedése, az alkalmazott építészeti megoldások, valamint a közösségi szolgáltatások széles kínálata és prémium színvonala teszi igazán egyedivé. Az épületek szellős elhelyezkedésének köszönhetően az otthonok 70-75%-a számára elérhető panorámát kínálunk a Dunára vagy a Budai-hegyekre.
A prémium életérzést fokozza az exkluzív enteriőr. Minden épületben egy többszáz négyzetméteres, öt emelet magas, fényárban úszó, díszmedencékkel és növényekkel gazdagított előtér várja a lakókat, akik mindennap úgy érezhetik, mintha egy LUXUS SZÁLLODÁBA érkeznének haza.

A biztonságot 24 órás portaszolgálat és zárt, autómentes belső park garantálja.

A lakóparkon belül megtalálható
- változatos gépekkel felszerelt fitneszterem
- kültéri edzőgépek
- szauna
- közösségi csónakház
- tűzrakóhely
- grillterasz
- PANORÁMÁS TETŐTERASZ
- családi bölcsőde
- önkormányzati fenntartású óvoda
- baba játszószoba
- játszóterek
Emellett a fogadóépületben pékség és kávézó szolgálja majd a kényelmet.

Ez a környezet önmagában főnyeremény, csak pár lépés a folyó, ahol esti duna-parti sétákat tehetünk a sétányon, ez a szabadságérzés viszont nem jár a túl messzire költözés áldozatával, hiszen az épület mindössze 15 percre található autóval a belvárostól, de könnyen megközelíthető közösségi közlekedéssel is. A lakóparktól 1 percre található a 133E busz megállója, mellyel átszállás nélkül lehet eljutni a pesti belvárosba (Március 15. tér - Ferenciek tere – Blaha Lujza tér – Keleti PU). Ugyanitt van a 103-as busz megállója is, mellyel néhány perc alatt elérhető a 4-es metró Bikás parki állomása.

A lakópark a legmagasabb szintű műszaki megoldásokkal épült, modern hő- és hangszigeteléssel, 3 rétegű hővédő üvegezéssel készülő ablakok, melyek beépített redőnytokkal, illetve motoros, hőszigetelt, alumínium redőnyökkel rendelkeznek. A lakásokon belül a kiváló minőség biztosítéka a Villeroy&Boch szaniterek, a német Hangsrohe csaptelepek. A lakás fel van szerelve a fűtést és hűtést, a redőnyöket és a világítást is vezérlő okosotthon-rendszerrel, melyhez különálló a videókaputelefon is tartozik. Dual Eco fűtési-hűtési rendszer kerül beépítésre, mely a hőszigetelő rendszer elemeivel együtt garantálja az "AA - Közel nulla energiaigényre vonatkozó követelménynél jobb" energetikai besorolást. A rendszer nem csak a fűtésről, hanem a lakások hűtéséről is gondoskodik, természetesen biztosítva az egyedi szabályozást, illetve az egyedi hőmennyiségmérést.

A családosoknak szóló szolgáltatásokon, valamint a sportolás és wellness lehetőségeken túl is több egyszerű lakóhelynél. A kikapcsolódásra, pihenésre a hatalmas belső park mellett a minden épületen az egyik torony tetején kialakított, bútorozott kilátó és napozóteraszokon is lehetőség van. Itt egyaránt lehet egyedül vagy társaságban napozni, olvasgatni, vagy csak bámulni 45 méter magasból a lenyűgöző körpanorámát, a naplementét. Aki az aktívabb szórakozásra vágyik, annak a 3. épületben lévő játékszobát ajánljuk, ahol többek között csocsó és darts várja a lakókat. Ha pedig enni, inni is szeretnénk, a fogadóépületben lévő kávézóban hideg és forró italokból, szendvicsekből és péksüteményekből lehet választani.

Ez a környék biztosítja, hogy mindennapjaid részévé váljon a Duna és a sétány varázsa. Csatlakozz hozzánk, és légy te is részese ennek az egyedülálló élménynek!

> Térkép mutatása
Érdeklődöm