Alapterület:
49 - 52 m2
Ár:
91.9 - 114.9 M Ft
Szobák:
2 szoba
Átadás várható időpontja:
2025. III. negyedév
Regisztrációs szám:
149
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás


A Corvin Next Pest egyik legdinamikusabban fejlődő kerületében épül, pár perc sétára a teljesen megújult, számos vásárlási, szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget biztosító Corvin Sétánytól. A modern, újépítésű lakások fiatalos társasházban, különösen jó közlekedési és szolgáltatási ellátottsággal, mennyezethűtés, -fűtés kialakítással nem csak befektetésre kiváló választások, de minőségi és kényelmes életteret jelentenek az első lakásukat kereső vagy Budapestre költöző fiataloknak, a közelben dolgozóknak egyaránt.

A Corvin Next remek infrastruktúrával rendelkezik: a Baross utcai 4,6-os villamosmegálló 5 perc sétatávolságra, a Rákóczi téri, valamint a Corvin-negyed megállók (metró, villamos, busz) gyalog 10 percre találhatók; továbbá számos további villamos- és buszjárat is elérhető a közelben.
A Corvin Sétány és Corvin Plaza rengeteg kikapcsolódási- és vásárlási lehetőséget, illetve szolgáltatást is nyújt: éttermek, borozók, élelmiszerboltok, pékségek, zöldséges, bank, posta, patika, fodrász, kozmetikus, szépségszalon, ruhaszervíz, mosoda, fogorvos stb. is található. A Rákóczi téri Vásárcsarnok remek bevásárlási lehetőséget és házias ízeket kínál.

Az épület energetikai besorolása: BB-AA+

> Térkép mutatása
Érdeklődöm