Alapterület:
60 - 105 m2
Ár:
133 - 242.5 M Ft
Szobák:
2 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2024. III. negyedév
Regisztrációs szám:
P4483
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

MŰSZAKI ÁTADÁS 2024 JÚLIUS

Kivételes lehetőség vár Téged Budapest VI. kerületében, a Diplomatanegyedben, az Andrássy út és Villanegyed szomszédságában:
A duplex , belső kétszintes panorámás lakások modern luxust és városi életstílust kínálnak.

INGATLANOK, MŰSZAKI TARTALOM:
A kétszintes lakások alsó szintjén találhatóak a közösségi területek (konyha-étkező, nappali, vendég wc egy-két helyen egy szobá-fürdővel kiegészülve) míg a felső szintre a lakások privát terei kerültek. A két térrész közötti áttört kétszintes térrész biztosítja egyrészt a nappali hangsúlyát, másrészt az összekötés nagyvonalúságát. A műszakilag és esztétikailag a jelen elvárásainak megfelelően megtervezett és kivételezett 67-122 nm alapterületű lakások elérhetőek.
Okosotthon rendszer előkészítés, padlúfűtés, hőszivattyús mennyezeti hűtés-fűtés rendszer elérhető a lakásokban. Magas minőségű szaniterek, csaptelepek, hideg- és meleg burkolatok közül lehet választani. Az intelligens tervezés és a legújabb technológia segítségével az ingatlan energiatakarékos, hozzájárulva a fenntartható életmódhoz és az alacsonyabb energiaszámlákhoz.
- ÚJ 6 személyes LIFT került kialakításra a társasházban

A belső kétszintes elrendezésnek köszönhetően ezek a lakások különleges atmoszférát nyújtanak, és számos lehetőséget kínálnak a tervezésre és a személyre szabásra:

- TÁGAS TEREK: A duplex lakások általában nagyobb belső tereket kínálnak, mint a hagyományos egy szintes lakások. A két szint lehetővé teszi, hogy az otthon minden részlete tágas és kényelmes legyen.
- INTIMITÁS ÉS KÉNYELEM: A két szint lehetőséget ad az otthoni élet különböző aspektusainak elkülönítésére, így lehetőséget nyújt az intimitásra és a kényelemre.
- KREATÍV TÉRKIHASZNÁLÁS: az elrendezés lehetőséget ad az egyedi és kreatív belső tervezésre. A két szint különálló, mégis összekapcsolt tereket kínál, amelyeket úgy lehet kialakítani, hogy megfeleljenek a Te egyéni igényeidnek és stílusodnak.
- KÉTSZINTES KILÁTÁS: A felső szinten lévő ablakok és erkélyek lehetővé teszik a kilátást a környező tájra vagy a városra, ami lenyűgöző élményt nyújthat mindennap.
- FÉNYÁRADAT: A két szint lehetőséget ad a természetes fény nagyobb mértékű bejutására az otthonba. A nagy üvegfelületek még világosabbá teszik a belső tereket.
- VARIÁCIÓ: A duplex lakások sokféle változatban elérhetők. Legyen szó modern, elegáns vagy akár rusztikus stílusról, különböző kialakítást kínálnak. Egyedi jellemük miatt kiemelkednek a hagyományos lakások közül.

ELHELYEZKEDÉS:
Az épület kiváló elhelyezkedése lehetővé teszi a könnyű hozzáférést a város minden fontos pontjához és kényelmi szolgáltatásához.
Közvetlen szomszédságában található a Hősök tere, a Városliget, Széchenyi gyógyfürdő, Állatkert, Westend bevásárlóközpont. 5., 7. és 13. kerület pár perc autós vagy gyalogos távolságra elérhető.

Kiváló közlekedési lehetőség:
- 105, 20E, 30, 210B, 230-as busz
- 72, 75, 79-es troli
- M1 metró
- Vasút H5

> Térkép mutatása
Érdeklődöm