Alapterület:
58 - 163 m2
Ár:
139 - 417.3 M Ft
Szobák:
2 - 5 szoba
Átadás várható időpontja:
2023. III. negyedév
Regisztrációs szám:
P4303
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

A lakások az UNESCO világörökség részét képező műemlék védettség alatt álló épület tejesen új építésű tetőterében helyezkednek el.
A lakások legkésőbb 2023 szeptemberétől beköltözhetőek.

A lakások mind saját lakásnak, mind értékálló befektetésnek is kiválóak. A már kivitelezés alatt álló 15 lakásos projekt keretében eladásra kínált változatos méretű egyszintes, belső kétszintes, illetve háromszintes luxus lakások nagyméretű tetőterasszal, télikerttel a legmagasabb igényeket kielégítő kivitelben készülnek.

ELHELYEZKEDÉS:
A lakások elhelyezkedése minden szempontból kedvező, kiváló közlekedési kapcsolatokkal. Közel a Pesti Broadway, pár perc sétára van a Zeneakadémia, az Operaház, az Operettszínház, a világörökség részét képező Andrássy út, a Liszt Ferenc tér, továbbá a Király utca, a Gozsdu udvar, amely a Budapest belvárosának egyik legdinamikusabban fejlődő központja, egy találkozási pont, ami összeköti a szórakozást, a gasztronómiát és a kultúrát. A szórakozó negyed a hét minden napján egyedülállóan izgalmas programokkal várja vendégeit.

INGATLANOK:
Exkluzív környezetben, műszakilag és esztétikailag a jelen elvárásainak megfelelően megtervezett és kivételezett 64-154 nm alapterületű, teraszos lakások eladók.
Az új lakások a luxus minden elemével rendelkeznek, modern otthont teremtve a lakóknak, míg a világörökség részét képező, 1895-96-ban Petschacher Gusztáv tervei alapján épült eklektikus épület őrzi a régi hangulatot, amely az építés során felújított homlokzattal hangsúlyossá válik. Tradicionális környezetben teremt - a luxus minden elemével rendelkező - modern otthonokat.

ÜTEMEZÉS:
Az építkezés a januárban meghatározott ütemnek megfelelően, késedelem nélkül halad:
- a tetőszerkezetet tartó acél keretállások elkészültek, továbbá a műemléki bádog tető fa fogadó részének a felrakása befejeződött, melyet követően az épület teljes lefedése megtörtént.
- az udvarra kerülő 8 személyes új Kone lift tartószerkezete kész és 2023 márciusára a lift üzembe helyezése is megtörténik.
- a homlokzat felújítás elindult.
- a lakások falainak építése, az elektromos és gépészeti munkák is elindultak és megfelelő ütemben folynak.

MŰSZAKI TARTALOM:
PADLÓBURKOLAT
- Beltér -
A belső lépcső, kerámia burkolat készül, a megajánlott alap burkolattal. Opcionálisan lehet választani faburkolatot mely megegyezik a svédpadló anyagával.
A belső vizes helyiségben, a belső lépcsőkön és a konyhákban, valamint a nappali terében elhelyezkedő konyhai területeken matt kerámia készül.
A fürdőszoba egyik falára választható opciós burkolat. A nappali terekben és a hálószobákban svédpadló kerül lefektetésre.
- Kültér -
A teraszok, és a függőfolyosók csúszásmentes fagyálló kerámia ill. greslap burkolatúak, teljes felületű, üregmentes, flexibilis és fagyálló ragasztással.

FALBURKOLAT
- Beltér
A vizes helyiségben ragasztott kerámia vagy greslap falburkolat készül álmennyezet alsó síkjáig.
A pozitív éleket sarokprofillal lesznek kialakítva. A konyhákban a falon csak a konyhabútor és a felső szekrény között készül fali kerámia burkolat.
Belső festések min.2 rtg. diszperziós fehér falfesték falakon, mennyezeten
- Kültér -
A teraszoknál külső Trespa falemezes burkolat kerül a határoló falakra, tölgy színben.

NYÍLÁSZÁRÓK
- Beltér -
Három oldalon falcolt, vázszerkezetű Mantu Echt ajtók kerülnek furnérozott ajtólapokkal, eloxált alumínium kilinccsel és körrozettával.
- Kültér -
A lakásokhoz tartozó külső nyílászárók rendszere: Gealan S9000 ötkamrás, 3 rétegű, kiváló hang és hőszigetelést biztosító rendszer, kívül barna, belül fehér színű, távirányítóval működő külső redőnnyel. A tetőteraszok tolóajtó szerkezetűek.
A tetősíkba beépített ablakok Fakro típusúak, elektromos mozgatású redőnnyel, belül fehér, kívül szürke. Ahol szükséges, betörésbiztos balesetvédelmi biztonsági fóliával ellátott üvegezéssel készül.
Az öt ponton záródó, acéltokos lakásbejárati ajtók a hatályos előírásoknak megfelelő biztonsági szinttel, a vonatkozó klímaosztálynak megfelelően készülnek, barna színben.

KONYHABÚTOR
A konyhában beépített süllyesztett led munkafénnyel készül, az ajtók színével azonos színvilágú, 18 mm vastagságú bútorlap kerül beépítésre. A munkalap színe választható. A mosogató pult süllyesztett, rozsdamentes egymedencés. A beépített gépek AEG, vagy azzal megegyező műszaki színvonalúak lesznek.

FŰTÉS - HŰTÉS
Hőenergia-felhasználás az lakásokban a padlófűtési és fan-coilos rendszerekben történik.
A rendszerek megoszlása:
- melegburkolatú hálószoba helyiségekben magasfali fan-coilos
- hidegburkolatú helyiségekben, közlekedőkben, nappaliban padlófűtés
A hőszivattyúk időjárásfüggő szabályozásban működnek.
A hőszivattyúk saját vezérlő automatikával rendelkeznek, melyek a fűtési-hűtési kört is tudják vezérelni.

SZANITEREK, CSAPTELEPEK
- épített zuhany, vonalmenti összefolyóval, üvegfallal. Zuhanycsaptelep, esőztető Grohe Eurosmart Cosmopolitan falsík alatti zuhanyrendszer.
- beépített akril kád Wellis Huron. Kádtöltő csaptelep Hansgrohe Logis E egykaros csaptelep zuhanyrózsával.
- WC Wellis Clement
- mosdó fürdőben Wellis Lotus, mosdó WC-ben Wellis Santorini. Mosdócsaptelep Hansgrohe Vernis Blend egykaros mosdócsaptelep.

ELEKTROMOS RENDSZER
A lakás elosztó a lakáson belül a bejárati ajtó felett vagy annak közelében lesz. A lakás elosztó ajtóval ellátott, műanyag.
A ház erőátviteli hálózata az elosztótól külön kismegszakítókról az egyes helyiségek világítás, dugaljak, épületgépészet, valamint konyha kerül megtáplálásra.
Az épületgépészeti berendezések és háztartási elektromos gépek külön áramkörre csatlakoznak.
A konyhában a tűzhely fölé páraelszívó kerül. A WC-k és fürdőkben a használt levegő elszívását 1-1db Helios ELS-VN-100 típusú ventilátor biztosítja. A ventilátor működtetése villanykapcsolóról történik.

A lakásokban minden helyiségben mesterséges megvilágítást kapnak. A kapcsolások helyben történnek egy vagy több lépésben. A fürdőszobákba mennyezeti- és tükörnél elhelyezett világítótestek számára csak kiállás készül. A szobákban mennyezeti lámpahelyek elhelyezésével számolunk, működtetés csillárkapcsolós. A lámpatestek kiválasztása a tulajdonos feladata lesz.
A nappalikba dimmelhető rendszer kerül kialakításra.
A beépítésre kerülő kapcsolócsalád: Legrand Valena fehér színben

Gyengeáramú rendszerek közül a következők épülnek ki:
- A lakásokban az elosztó mellett két gyengeáramú szolgáltató részére biztosítunk
kötődobozt, innen épülhet ki a lakás belső hálózata.
- A lakásokhoz kiépül a kaputelefon rendszer.
- Lakásonkénti riasztó rendszer: a helyiségekben mozgásérzékelők telepítésével, a bejárati ajtóknál nyitásérzékelővel.

> Térkép mutatása
Érdeklődöm