2 szobás 45 m2-es Lakás Budai Walzer - Budapest XI. kerület, Szerenád u

83 M Ft
  • Ingatlan adatok
  • Alapterület: 45 m2
  • Regisztrációs szám: 9323171
  • Szobák: 2 szoba
  • Típus: Lakás
  • Ár: 83 001 640 Ft
  • Várható átadás: 2024. I. negyedév
  • Fűtés: Házközponti (egyedi méréssel)

Leírás

Szeretnél egy olyan lakást, mely a nyugalom szigete a pörgős hétköznapokban? Melynek minden négyzetmétere a te ízlésedet tükrözi, a te kényelmedet szolgálja és a te boldogságodat jelenti?

A Budai Walzer lakópark kiváló elrendezésű, erkélyes vagy kertkapcsolatos lakásai között szerintünk egy pillanat alatt megtalálod a kedvencedet! Ráadásul nálunk nemcsak egy testhez álló, minőségi kivitelezésű lakásra, hanem egy összetartó lakóközösségre, sőt új barátokra is találhatsz.
A Budai Walzer alatt teremgarázs húzódik, extra tárolóhelyiségekkel, hogy minden, számodra fontos és értékes felszerelést (szerszámokat, kerékpárokat, sporteszközöket) biztonságban elhelyezhess.

Élj harmóniában önmagaddal és a természettel!
A lakópark épületei egy gépjárműforgalom elől elzárt, csodaszép, közösségi terekkel, sportpályákkal tarkított parkban kapnak helyet, mely minden évszakban sétára csábít, a közeli Duna-partról nem is beszélve. Ha a lakás nyugalmában szeretnéd élvezni a napsugarak simogatását, akkor telepedj ki az erkélyre! Ideális hely a reggeli kávé elfogyasztásához, a barátok, családtagok megvendégeléséhez, relaxáláshoz, tanuláshoz, sőt, még akár a home office-t is kiköltöztetheted, ha a természet közelsége, a madárcsicsergés és a lágy szellő inspirálnak a munkában.
Elkötelezettek vagyunk egy fenntartható jövő építésében, így minden lakásunk BB energetikai tanúsítvánnyal rendelkezik.

Budai Walzer ‒ a város szerelmeseinek
A szórakozási lehetőségek szinte házhoz jönnek, a 11. kerület és a szomszédos városrészek kulturális intézményei (Tüske Csarnok, MÜPA, Nemzeti Színház, Bálna) a kikapcsolódás fellegvárai. Ám ha történetesen vásárolni támad kedved, akkor sem kell messzire menned! A közeli üzletekben, a szomszédos bevásárlóközpontban (Etele Plaza, Újbuda Center, Savoya Park, Campona, Allee) vagy a könnyen megközelíthető, kedvelt budaörsi áruházakban megtalálsz mindent, mi szem-szájnak ingere.

Ahol megszűnnek a távolságok...
Ha útnak indulnál, autóval, kerékpárral vagy gyalogszerrel is megteheted, hisz közel a busz, a villamos, a 4-es metró. Ha a városon kívül töltenéd a szabadidődet, akkor a sztrádák (M0, M1, M7) vagy a Kelenföldi vasútállomás és buszpályaudvar felé vedd az irányt!

A főváros legvonzóbb kerületében épülő Budai Walzer lakóparkban a bevásárlási lehetőségek, a kulturális és sportközpontok, a szórakozási lehetőségek, valamint a közlekedési infrastruktúra rohamos fejlődése következtében egy élményekkel teli életre rendezkedhetsz be.

További részletekért látogass el a www.budaiwalzer.hu honlapra vagy hívd értékesítőinket.

Budai Walzer. Mestermű, melyet a természet komponált tökéletesre.

Projekt bemutatása


A Budai Walzer egyik lakását neked építjük!

Olyan otthonról álmodsz, mely végre nem a kompromisszumokról szól? Ahol minden a Te igényeid és stílusod szerint kerül kialakításra? Ahonnan jó érzés reggelente útnak indulni és ahová boldogító hazatérni? Akkor válaszd a számodra legtesthezállóbb tájolású és elrendezésű hálófülkést lakást kínálatunkból! Új otthonod nemcsak lokációjával, minőségi kialakításával, hanem alacsony fenntartási költségével is belopja magát a szívedbe.
Elkötelezettek vagyunk egy fenntartható jövő építésében, így minden lakásunk BB energetikai tanúsítvánnyal rendelkezik.

Tervezz hosszú távra!
A főváros legvonzóbb kerületében épülő Budai Walzer lakóparkban az oktatási intézmények, bevásárlási lehetőségek, kulturális és sportközpontok, szórakozási lehetőségek, valamint a közlekedési és egészségügyi infrastruktúra rohamos fejlődése következtében egy élményekkel teli életre rendezkedhetsz be, és megtalálod azt a harmóniát, amiről a városban nem is álmodtál.

Élvezd a város lüktetését ‒ nyugodt körülmények között!
A parkosított környezetű Budai Walzer alatt teremgarázs húzódik, extra tárolóhelyiségekkel, hogy minden, számodra fontos és értékes felszerelést (szerszámokat, kerékpárokat, sporteszközöket) biztonságban elhelyezhess. Az épületek egy gépjárműforgalom elől elzárt, sétautakkal és közösségi terekkel tarkított parkban kapnak helyet, ahol bármikor kikapcsolódhatsz, feltöltődhetsz.
Ha a város kínálta szórakozási lehetőségek vonzanak, akkor pedig autóval, kerékpárral vagy gyalogosan is útnak indulhatsz, közel a busz, a villamos és a 4-es metró. Ha messzebbre mennél, a sztrádák (M0, M1, M7) vagy a Kelenföldi vasútállomás és buszpályaudvar felé veheted az irányt.

A Budai Walzerben nemcsak otthonra, hanem barátokra is találsz.

További részletekért látogass el a honlapra vagy hívd értékesítőinket.

Budai Walzer. Mestermű, melyet a természet komponált tökéletesre.

Budai Walzer

Átadás:
2024. I. negyedév
Lakások száma:
56
Árak:
62.7 - 138 M Ft
Méret:
38 - 81 m2
Szobák:
1 - 4 szoba
Projekt bemutatása
Érdeklődöm