3 szobás 50 m2-es Lakás Budai Walzer - Budapest XI. kerület, Szerenád u

90.16 M Ft
  • Ingatlan adatok
  • Alapterület: 50 m2
  • Regisztrációs szám: 9323166
  • Szobák: 3 szoba
  • Típus: Lakás
  • Ár: 90 162 900 Ft
  • Várható átadás: 2024. I. negyedév
  • Fűtés: Házközponti (egyedi méréssel)

Leírás

A Budai Walzer egyik lakását neked építjük!
Olyan otthonról álmodsz, mely végre nem a kompromisszumokról szól? Ahol minden a Te igényeid és stílusod szerint kerül kialakításra? Ahonnan jó érzés reggelente útnak indulni és ahová boldogító hazatérni? Amelyben hosszú távon is fantáziát látsz? A nappali plusz két hálószobás megoldás számtalan lehetőséget rejt, attól függően, hogyan alakul az életed. Ami az egyik pillanatban dolgozószoba, az a másikban nyugodtan lehet gardrób-, vendég-, játszó- vagy gyerekszoba. Válaszd ki a számodra legszimpatikusabb elrendezést, tájolást, emeletet, és kezdj el képzeletben berendezkedni. Az erkélyt vagy - földszinti lakás esetén - a kertkapcsolatot se hagyd figyelmen kívül!
Elkötelezettek vagyunk egy fenntartható jövő építésében, így minden lakásunk BB energetikai tanúsítvánnyal rendelkezik.

Élvezd a város lüktetését ‒ nyugodt körülmények között!
A parkosított környezetű Budai Walzer alatt teremgarázs húzódik, extra tárolóhelyiségekkel, hogy minden, számodra fontos és értékes felszerelést (szerszámokat, kerékpárokat, sporteszközöket) biztonságban elhelyezhess. Ha útnak indulnál, mert a város kínálta szórakozási lehetőségeknek se szeri, se száma, megteheted autóval, kerékpárral vagy gyalogszerrel is, hisz közel a busz, a villamos, a 4-es metró. Ha a városon kívül töltenéd a szabadidődet, akkor a sztrádák (M0, M1, M7) vagy a Kelenföldi vasútállomás és buszpályaudvar felé vedd az irányt!

Mindent a gyerekekért!
Az épületek egy gépjárműforgalom elől elzárt, sétautakkal és közösségi terekkel tarkított parkban kapnak helyet, ahol a gyerekek szórakozásáról játszóterekkel és sportpályákkal, az anyukák pihenéséről árnyas padokkal gondoskodunk. Ez a nyugodt, biztonságos környezet ideális ahhoz, hogy mozogjunk egyet a friss levegőn vagy a kicsik kerékpárra, rollerre pattanjanak. A környék hosszú sétákra csábít, nem beszélve a hangulatos Duna-partról.
Az itt cseperedő gyerekeket a kerület jó nevű óvodái, állami-, alternatív- és szakiskolái várják. Ez a tény, valamint az egyetemek közelsége (ELTE, BME, Corvinus, SOTE, Ludovika Campus stb.) hosszú távon biztosítja a családok nyugalmát, hiszen így sem a fiataloknak, sem a szülőknek nem kell több órás utazásokat vagy kitérőket belekalkulálniuk a hétköznapjaikba.

Tervezz hosszú távra!
A főváros legvonzóbb kerületében épülő Budai Walzer lakóparkban az oktatási intézmények, bevásárlási lehetőségek, kulturális és sportközpontok, szórakozási lehetőségek, valamint a közlekedési és egészségügyi infrastruktúra rohamos fejlődése következtében egy élményekkel teli, nyugodt életre rendezkedhetsz be, és megtalálod azt a harmóniát, amiről a városban nem is álmodtál.

További részletekért látogass el a www.budaiwalzer.hu honlapra vagy hívd értékesítőinket.

Budai Walzer. Mestermű, melyet a természet komponált tökéletesre.

Projekt bemutatása


A Budai Walzer egyik lakását neked építjük!

Olyan otthonról álmodsz, mely végre nem a kompromisszumokról szól? Ahol minden a Te igényeid és stílusod szerint kerül kialakításra? Ahonnan jó érzés reggelente útnak indulni és ahová boldogító hazatérni? Akkor válaszd a számodra legtesthezállóbb tájolású és elrendezésű hálófülkést lakást kínálatunkból! Új otthonod nemcsak lokációjával, minőségi kialakításával, hanem alacsony fenntartási költségével is belopja magát a szívedbe.
Elkötelezettek vagyunk egy fenntartható jövő építésében, így minden lakásunk BB energetikai tanúsítvánnyal rendelkezik.

Tervezz hosszú távra!
A főváros legvonzóbb kerületében épülő Budai Walzer lakóparkban az oktatási intézmények, bevásárlási lehetőségek, kulturális és sportközpontok, szórakozási lehetőségek, valamint a közlekedési és egészségügyi infrastruktúra rohamos fejlődése következtében egy élményekkel teli életre rendezkedhetsz be, és megtalálod azt a harmóniát, amiről a városban nem is álmodtál.

Élvezd a város lüktetését ‒ nyugodt körülmények között!
A parkosított környezetű Budai Walzer alatt teremgarázs húzódik, extra tárolóhelyiségekkel, hogy minden, számodra fontos és értékes felszerelést (szerszámokat, kerékpárokat, sporteszközöket) biztonságban elhelyezhess. Az épületek egy gépjárműforgalom elől elzárt, sétautakkal és közösségi terekkel tarkított parkban kapnak helyet, ahol bármikor kikapcsolódhatsz, feltöltődhetsz.
Ha a város kínálta szórakozási lehetőségek vonzanak, akkor pedig autóval, kerékpárral vagy gyalogosan is útnak indulhatsz, közel a busz, a villamos és a 4-es metró. Ha messzebbre mennél, a sztrádák (M0, M1, M7) vagy a Kelenföldi vasútállomás és buszpályaudvar felé veheted az irányt.

A Budai Walzerben nemcsak otthonra, hanem barátokra is találsz.

További részletekért látogass el a honlapra vagy hívd értékesítőinket.

Budai Walzer. Mestermű, melyet a természet komponált tökéletesre.

Budai Walzer

Átadás:
2024. I. negyedév
Lakások száma:
56
Árak:
62.7 - 138 M Ft
Méret:
38 - 81 m2
Szobák:
1 - 4 szoba
Projekt bemutatása
Érdeklődöm