3 szobás 53 m2-es Lakás BAM living - Budapest IV. kerület

74.85 M Ft
  • Ingatlan adatok
  • Alapterület: 53 m2
  • Regisztrációs szám: 10109556
  • Szobák: 3 szoba
  • Típus: Lakás
  • Ár: 74 845 050 Ft
  • Várható átadás: 2026. IV. negyedév
  • Fűtés: Egyéb

Leírás

BAM living - Újpest: Fedezd fel a simply smart világát!



Cím: Budapest IV. kerület, Tavasz utca 4.



Ismerd meg a BAM living - Újpest lakópark lenyűgöző világát, ahol a modern életstílus és a komfort találkozik!

Az ingatlan 146 lakásának egyike lehet a tiéd, mindez Budapest egyik legfrekventáltabb metróvonalának közelségében, Újpest-központ szomszédságában.



A BAM living a BAM Group legújabb fejlesztése, amely már 20 éve van jelen a piacon, és a legmagasabb minőségű ingatlanokat kínálja. A projekt egyedi megoldásokat kínál, beleértve a P+R parkolót, közösségi irodákat, irodaházat, valamint magas színvonalú retail területeket, amelyek tökéletesen szolgálják a lakók és a látogatók igényeit.

Emellett egy saját fejlesztésű applikációval is hozzájárulunk az élmény fokozásához, amely egyszerűsíti az otthonod irányítását és a közösségi szolgáltatások elérését.



A BAM living lakások a Simply Smart rendszerrel felszereltek, amely nem csupán a technológiai innovációt jelenti, hanem a mindennapok egyszerűsítését is.



Ezzel a modern okosotthon megoldással könnyedén irányíthatod az otthonodat – a kapu nyitásától kezdve a hűtés-fűtés rendszeren át a redőnyök és világítás szabályozásáig.

Válaszd ki az igényeidhez legjobban illeszkedő smart, extra vagy prémium lehetőségeket!



A társasház az István-, Munkásotthon-, Mártírok- és Tavasz utcák által körülvett, élhető környezetben helyezkedik el.



A mélygarázs és a tárolók a lakók kényelmét szolgálják, így a napi logisztika még egyszerűbbé válik.



Lakásaink műszaki tartalma a legmagasabb színvonalat képviseli: AA energetikai tanúsítással, hanggátló téglafalakkal, lépéshangszigetelő réteggel és úsztatott aljzatbetonnal biztosítjuk az otthonod kényelmét. A teraszkialakítás során kiemelt figyelmet fordítottunk a hő- és vízszigetelésre, míg az ablakok és teraszajtók modern, légkamrás műanyagból készülnek.



Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Tudd meg többet a BAM living - Újpest lakásairól és az elérhető lehetőségekről a weboldalunkon (www.bamliving.hu)

Csatlakozz te is a modern otthonok közösségéhez, ahol a smart technológia és a kényelem egyesül!

Hívj minket bizalommal! Felkészült értékesítőink készséggel segítenek megtalálni a számodra legideálisabb álomotthont.

Ne habozz, lépj velünk kapcsolatba még ma!

Projekt bemutatása


Budapest IV. kerület, Tavasz utca 4. - BAM living Újpest

Fedezd fel az egyedülálló simply smart rendszerű otthonokat a BAM living - Újpest lakóparkban! Ebben a lenyűgöző 146 lakásos társasházban most elérhetővé válik az otthon, amely a város egyik legfrekventáltabb metróvonalánál, Újpest-központ szomszédságában épül.

Az ingatlanban a simply smart rendszer könnyed életteret biztosít. Ez a okosotthon rendszer nem csupán egy egyszerű alkalmazás, hanem egy olyan megoldás, amely a kaputól kezdve a kombinált hűtés-fűtési rendszeren át a redőnyök és világítás szabályozásáig egyszerű vezérlést kínál. A smart, extra és prémium lehetőségek közül mindenki megtalálhatja a lakásához leginkább passzoló felszereltséget.

A projekt leírása szerint a telek az István-, Munkásotthon-, Mártírok- és Tavasz utca négyesével körbe ölelt területen helyezkedik el. A társasház -2. szintjén pedig mélygarázs és tároló is rendelkezésre áll a lakók kényelméért.

A lakások műszaki tartalma magas színvonalú, beleértve az AA energetikai tanúsítást, hanggátló téglafalakat, lépéshangszigetelő réteget és úsztatott aljzatbetont. A teraszkialakítás különös figyelmet kapott a hő- és vízszigetelés terén, és az ablakok, teraszajtók modern, légkamrás műanyagokból készülnek.

A BAM living - Újpest lakóparkban elérhető lakásokról és további információkról részletesen tájékozódhatsz a weboldalunkon. Ne maradj le erről az egyedülálló lehetőségről, ahol az otthon érzete a smart technológiával egészül ki!

BAM living

Átadás:
2026. IV. negyedév
Lakások száma:
15
Árak:
51.7 - 146.4 M Ft
Méret:
40 - 105 m2
Szobák:
2 - 4 szoba
Projekt bemutatása
Érdeklődöm