3 szobás 68 m2-es Lakás Árpád Ház 100 - Budapest IV. kerület, Újpest-Központ

140.54 M Ft
  • Ingatlan adatok
  • Alapterület: 68 m2
  • Regisztrációs szám: 170007
  • Szobák: 3 szoba
  • Típus: Lakás
  • Ár: 140 538 000 Ft
  • Várható átadás: 2026. II. negyedév
  • Telek méret: 30 m2
  • Terasz méret: 31.00 m2
  • Belmagasság: 275.0 cm
  • Tároló: Külön vásárolható
  • Tájolás: D
  • Garázs: Külön vásárolható
  • Kilátás: zöld kerti
  • Lépcsőház jellege: zárt lépcsőházas
  • Lift: Van

Leírás

Az OPENHOUSE BUDAPEST ÓBUDA INGATLANIRODA kínálatában eladó a #170007 hivatkozási számú BUDAPEST IV. KERÜLETI TÁRSASHÁZI LAKÁS.


Különleges adottságú, saját kertes, három hálós lakás kiváló energetikájú új építésű társasházban Újpest Városközpontban! Ez az Árpád Ház 100.

- Ha a város nyújtotta előnyöket keresi, de drágállja a belső kerületek már-már megfizethetetlen árait ...

- Ha igényli, hogy minden alapszolgáltatás - bevásárlás, orvosi rendelő, iskola, óvoda, tömegközlekedés - gyalogos távolságban legyen...

- Ha korszerű, kiváló energetikájú otthont szeretne...

- Ha szeretné könnyen elérni az északi, keleti agglomerációt, illetve az MO-t...

- Ha olyan otthont szeretne, ahonnan pár perc gyalog a metró...

Akkor az Ön számára az Árpád Ház 100 lehet a megoldás!

Kiváló referenciákkal rendelkező beruházó, rugalmas szerződéses feltételek, KEDVEZMÉNYES BEVEZETŐ ÁRAK!

A 33 lakásos társasházban a legkedveltebb lakástípusok érhetők el, valamint teremgarázs beállókat és tárolókat is kínálunk. Hőszivattyús fűtés biztosítja a kiváló energetikai jellemzőket. A burkolatok, szaniterek, belső nyílászárók választhatók.

A hirdetésben szereplő lakás az egyik legkülönlegesebb, egyedülálló tulajdonságokkal rendelkező otthon:

Lakásszám: 01-08

Emelet: 1.

Összes alapterület: Lakás 68,5m2, terasz 31,35 m2, magánkert 30,44 m2

Szobaszám: 4

Még elérhetőek ettől eltérő méretű, szobaszámú és elrendezésű lakások is. Hívjon a teljes választék megtekintéséhez!

Valamennyi elérhető otthonteremtési támogatás igénybe vehető.

Átadás: 2026. II. n.év

Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ BUDAPEST IV. KERÜLETI TÁRSASHÁZI LAKÁS, vagy bármely más TÁRSASHÁZI LAKÁS és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #170007

Az OPENHOUSE BUDAPEST ÓBUDA INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.

A TÁRSASHÁZI LAKÁS VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.

További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Projekt bemutatása

MÉG BEVEZETŐ ÁRON! ÁRPÁD HÁZ 100

Az újpesti városközpontban épülő legújabb modern társasház 32 lakást, 9 tárolót és 38 parkolóhelyet kínál. Az építkezés megkezdődött, számos XIII. kerületi referenciával rendelkező, tapasztalt, megbízható beruházó fejleszti az ingatlant.

Most még bevezető áron, 1,2 mFt/m2-től válogathat a lakások közül.




Az új épületet három közterület szegélyezi: az Árpád út, az Erzsébet utca és a József Attila utca. Ez az új épület Újpesten lesz, ami egyre jobban fejlődő terület. Az egyetlen szomszédos épület az Árpád út 102-104 alatt található, amely egy társasház. A környék folyamatosan változik, egyre több új épület jelenik meg. Az említett szomszédos épületben lakások vannak a földszinttől a harmadik emeletig. Az Árpád út túloldalán főleg új, többszintes társasházak épültek, amik már majdnem teljesen bezárták az utcai teret. Azonban az építési területünk oldalán még nincs ilyen bezárt tér. Az északon határoló József Attila utcában nemrég adtak át egy szép társasházat, az Orgonaliget lakóparkot. Ez az új épületünkkel hasonló magasságú és lapostetős. Az Erzsébet utcán és a József Attila utcán sokkal nyugodtabb a környék, és az utóbbi egy szép fasorral van díszítve. Az utcának ezen a részén próbáltuk úgy tervezni az épületet, hogy ne szűkítse jelentősen az utat, és passzoljon az Orgonaliget társasház stílusához. Az erkélyeket minden oldalon csak a második emeletről kezdtük tervezni, hogy megőrizzük a gyalogosok számára a nyitott teret. A gyalogos bejáratok az Árpád útról lesznek nyitva, míg a gépjárműbejárókat a csendesebb utcákra tervezzük, hogy ne zavarják az Árpád úton zajló forgalmat.


Üdvözöljük az Árpád Ház 100 modern és letisztult társasházában!

Örömmel jelentjük, hogy 2024 májusában elkezdtük a kivitelezést, hogy egy energiahatékony és környezetbarát zöld társasházat hozzunk létre a legmodernebb építési technológiával. A fűtést és a melegvíz ellátást központi hőszivattyú biztosítja, így nemcsak kényelmet nyújtunk, de segítünk csökkenteni a fenntartási költségeket is.

A lakásokban szobánkként Fan-Coil kiállásokat alakítottunk ki, hogy az új tulajdonosok könnyedén és egyénileg választhassák meg a megfelelő klímaberendezéseket. Az építkezés jelenlegi szakaszában lehetőség van az egyedi igényekre szabott lakások megvásárlására, így garantálva, hogy otthona pontosan az elképzelései szerint alakuljon ki.

Emellett két lakásnak saját kert rész is jár a társasházban, így lehetőséget biztosítunk a zöldövezetben való pihenésre és kikapcsolódásra. *

Ha Ön is részese szeretne lenni ennek a modern és környezetbarát közösségnek, ne habozzon, és lépjen kapcsolatba velünk még ma! Várjuk szeretettel az Árpád Ház 100-ban!


Az Árpád Ház 100 egy modern és környezetbarát társasház, amely ideális választás lehet azok számára, akik szeretnének részese lenni egy élénk és fejlődő környezetnek. Az épület kiemelkedő elhelyezkedése révén könnyen megközelíthető az Árpád úton, az Erzsébet utcán és a József Attila utcán keresztül. A környék folyamatosan fejlődik, új épületek jelennek meg, amelyek modernizálják és frissítik a városrészt. Emellett az Árpád Ház 100 egy energiatakarékos megoldásokkal rendelkező épület, ahol a központi hőszivattyú és a szobánkként elhelyezett Fan-Coil kiállások biztosítják a kényelmet és a fenntartási költségek csökkentését. Az egyedi igényekre szabott lakások lehetőséget kínálnak arra, hogy otthona pontosan az elképzelései szerint alakuljon ki, míg a társasházban található saját kert részek lehetőséget biztosítanak a zöldövezetben való pihenésre és kikapcsolódásra. Összességében az Árpád Ház 100 egy modern és környezetbarát közösség részét képezi, ahol a városi nyüzsgést és a zöld környezet nyújtotta lehetőségeket egyaránt élvezheti.

Árpád Ház 100

Átadás:
2026. II. negyedév
Lakások száma:
24
Árak:
57.2 - 165.9 M Ft
Méret:
44 - 128 m2
Szobák:
2 - 4 szoba
Projekt bemutatása
Érdeklődöm