RIVERLIFE I-II. Budapest XIII. kerület, Vizafogó - Marina part

Alapterület:
78 - 119 m2
Ár:
115.5 - 146.9 M Ft
Szobák:
3 - 5 szoba
Átadás várható időpontja:
2020. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
P3747
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

A XIII. kerület magas presztízsű, dinamikusan fejlődő részén épül, pár perces sétára (200 méterre) a Duna-parttól, a társasház.
A Duna-part, a rendezett parkok és sétányok nyugalmat kínálnak, a belváros közelsége pedig garancia arra, hogy az itt lakók nem maradnak ki a belvárosi élet pezsgéséből sem.
A Duna közvetlen közelében, mégis közel a város szívéhez, kényelmes, napfényes, erkélyes lakások közül választhat, ahol a piacon az egyik legkedvezőbb fizetési konstrukciót biztosítjuk most az Ön számára.

Sok lakásból bámulatos panoráma nyílik a Budai-hegyekre, de választhat zöld kertre néző lakások közül is.

A környéken rengeteg lehetőség van a szabadidő kellemes eltöltésére: közelben a Dagály strand, a Margit sziget, a Duna parti kerékpár út vagy a jacht kikötő is.

Pár perces sétatávolságra található a Duna Plaza, ahol a vásárlás mellett számos szolgáltatást is igénybe vehet: posta, mozi, masszázs, éttermek, kávézók, tisztító, gyógyszertár, benzinkút, fodrászat, élelmiszerbolt, divatáru üzletek.


A társasház elhelyezkedéséből adódóan kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik: akár autóval, akár busszal vagy metróval, akár hajóval vagy kerékpárral indulna útnak! A Váci út mindössze 2 perc séta alatt elérhető.Bővebb információért keressen bizalommal!

Irodánkban a legtöbb XIII. kerületi beruházás lakásai elérhetőek ügyfeleink számára.


A jelen adatok tájékoztató jellegűek, ezért a Beruházó (sem a hirdető) azok változásával, vagy bármely attól való eltéréssel kapcsolatban semmilyen kötelezettséget, vagy felelősséget nem vállal.
Az ábrázolt berendezési tárgyak és bútorok, a burkolatok megjelenése nem képezi a szerződés tárgyát. A pontos felszereltségről a műszaki leírásban olvashat bővebben.
Az aktuális lakáskínálatról érdeklődjön telefonon.

Érdeklődöm