Metropol 13 / II. ütem Budapest XIII. kerület, Lőportárdűlő

Alapterület:
67 - 108 m2
Ár:
94.8 - 178.4 M Ft
Szobák:
3 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2022. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
P4183
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

A METROPOL13 lakópark a XIII. kerület központi helyén, Lőportárdűlőn, a Westend City Center szomszédságában kerül megvalósításra.
A kerület ezen részét az elmúlt években megindult fejlesztéseknek és az infrastrukturális fejlődésnek köszönhetően méltán hívhatjuk a fejlődés központjának.
Budapest legnépszerűbb irodapiaci lokációja, a Váci úti irodafolyosó közelsége is nagy előnyt jelent, mind befektetési, mind pedig szolgáltatási, szórakozási/kikapcsolódási lehetőségek szempontjából.

2022. év végi átadással, 20-80% fizetési ütemezéssel még 6 lakás megvásárolható!
A négy ütemben megvalósuló épület-együttes második ütemében 48 változatos elosztású lakást valósít meg a beruházó. A földszinti lakások kertkapcsolattal rendelkeznek, míg a legfelső emeleteken exkluzív penthouse lakások kerülnek kialakításra. Különleges óriás teraszaikkal és praktikus elrendezésükkel nem nevezhetők átlagos ingatlannak!

Az épületek korszerű hang és hőszigetelésének, a nyílászáróknak és hőszivattyús hűtési-fűtési rendszernek köszönhetően az épület AA+ energetikai minősítést kap. A jelenleg érvényben lévő 12 fokozatból az AA+ fokozat a 2. helyen áll, amely kiemelkedően nagy energiahatékonyságot jelent.
Az elektromos alumínium redőnyöket az ár magába foglalja.

Parkolók, tárolók opcionálisan vásárolhatók
Parkolóhelyek a mélygarázsban (-1. szinten) 4,2 -6 M Ft között vásárolhatóak még, opcionálisan.

Az épület már 90%-os készültségi fokon áll, a lakások és közös területek burkolása megtörtént, látogathatóak, illetve bemutatólakásunkban a kivitelezési minőséget is megtekintheti.

A beruházó nagyon jó referenciákkal és stabil anyagi háttérrel rendelkezik. A projekt banki finanszírozású, ami a vevők biztonságát is szolgálja!

További információkért és a megtekintéssel kapcsolatosan, keressen bennünket bizalommal! Személyes találkozó alkalmával teljes körű tájékoztatást adunk.
Igény esetén hitelügyintézésben, előkalkulációban is tudunk segíteni!

> Térkép mutatása
Érdeklődöm