Alapterület:
26 - 71 m2
Ár:
46.8 - 92.6 M Ft
Szobák:
1 - 3 szoba
Átadás várható időpontja:
2024. III. negyedév
Regisztrációs szám:
131
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás


Pest megújuló, folyamatosan fejlődő városrésze
Az Illés utca projektünk Pest egyik legdinamikusabban fejlődő kerületében épül, 15 perc sétára a teljesen megújult, számos vásárlási, szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget biztosító Corvin Sétánytól. Új építésű, letisztult, jó elosztású, modern otthonok, remek infrastruktúrával!

A belvárosi lakásbérleti piac egyik legkeresettebb helyszíne
Az új városnegyed az első lakásukat kereső, akár családos fiatalok mellett kiváló lakhatási lehetőséget nyújt a közeli irodanegyed dolgozóinak és a környéken működő egyetemek hallgatóinak egyaránt. Utóbbi egy úttal azt is jelenti, hogy az itt épülő lakások könnyen kiadhatók, így azok számára is kiváló választást jelentenek, akik befektetési céllal vásárolnának ingatlant.

Modern lakások karnyújtásnyira a szórakozási lehetőségektől
Az Illés utca praktikusan kialakított, emeleti erkélyes vagy földszinti kertkapcsolatos lakásai minőségi és kényelmes életteret jelentenek családoknak és egyedülállóknak egyaránt. A karnyújtásnyira található Corvin Sétány és Corvin Plaza számos kikapcsolódási- és vásárlási lehetőséget, valamint szolgáltatást kínál: mozi, éttermek, borozók, élelmiszerboltok, pékségek, zöldséges, bank, posta, patika, szépségszalon, ruhaszervíz, mosoda, de akár fogorvos is megtalálható.

Kiváló közlekedés
Az Illés utca új építésű lakásai kiváló közlekedési és szolgáltatási környezetben helyezkednek el a főváros 8. kerületében: gyalog 6 perc alatt elérhető az Orczy tér, ahol számos villamos (24, 28, 37, 62) és troli (72, 83) megállója is található. A Klinikák metrómegálló csak 10 perc sétára van, a 4-6-os villamos és M3 metró Corvin-negyed megállója, valamint a Harminckettesek tere villamosmegálló is csupán 15 perc séta.

Egyetemek közvetlen közelében
A lakóparktól pár száz méterre található a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai és Bionikai Kara és mindössze néhány perc sétára a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi-, Államtudományi- és Nemzetközi Tanulmányok Kara, valamint a Semmelweis Egyetem Bókay János Szakgimnáziuma. A városnegyedben zajló aktív tudományos és egyetemi élet miatt a környék ideális választás az egyetemisták, kutatók és oktatók számára, akik így mindig közel lehetnek a legfontosabb eseményekhez.

Az épület energetikai besorolása: BB

> Térkép mutatása
Érdeklődöm