Alapterület:
43 - 75 m2
Ár:
76.8 - 169.3 M Ft
Szobák:
2 - 3 szoba
Átadás várható időpontja:
2024. I. negyedév
Regisztrációs szám:
118
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás


Az ingatlanról:
KÖZVETLENÜL A BERUHÁZÓTÓL!

A modern, formabontó épület tervezésénél fontos szempont volt, hogy igazán komfortos és élhető otthonokat alakítsunk ki a leendő vásárlóink számára. Olyan házat álmodtunk meg, mely teljesen beleillik az idilli, fás, zöld környezetbe. Mi sem mutatja ezt jobban, mint a föld színekkel színezett homlokzat és a külsőleg felhasznált természetközeli, naturális anyagok.

A 7 szintes épületben összesen 33 darab kiváló méretű és elosztású erkéllyel rendelkező lakás kerül kialakításra. Az épületben lakók számára mélygarázs biztosítja a parkolási lehetőséget, valamint kialakításra kerülnek tároló helyiségek.

A környékről:
Valéria Óbuda egyik legszebb és legpatinásabb negyedében, Csillaghegyen található. A bruttó ~5.000 m2 területű társasház a Valéria utca és a Róza köz sarkán fog megépülni. A lakópark elhelyezkedésének köszönhetően kiváló közlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre. Autóval 20, tömegközlekedéssel 40 perc alatt könnyedén elérhető a belváros.

A kikapcsolódni vágyók számos programlehetőség közül válogathatnak. Az aktív életmódot kedvelőknek megannyi túrázási és kirándulási lehetőség adódik, például a Budai-hegységben és a Pilisben. A közeli Római-part kiváló választás akár családdal, akár barátokkal egy kellemes este eltöltéséhez. Az itt lakók egy hosszú nap fáradalmait a szomszédos Csillaghegyi Árpád Forrásfürdőben tudják kipihenni.

Energetikai besorolás A+

Érdeklődöm